Ένας χάκερ παραβίασε μια CCTV κάμερα έξω από ένα κλαμπ στο Sunderland και διέρρευσε ένα βίντεο με ιδιωτικές στιγμές ζευγαριών, στο Pornhub. Φαίνεται τελικά ότι οι… «γλύκες» βγήκαν ξινές, σε ζευγάρια που επέλεξαν ένα σκοτεινό σοκάκι έξω από ένα κλαμπ στο Sunderland για να εκδηλώσουν την αγάπη τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είχαν ιδέα ότι μια κάμερα CCTV κατέγραφε κάθε στιγμή του τρυφερού τετ-α-τετ τους. Αλλά αυτό που είναι ακόμα χειρότερο είναι ότι η κάμερα παραβιάστηκε από χάκερ, ο οποίος στη συνέχεια διέρρευσε το περιεχόμενο στο Pornhub. Τρία ήταν τα ανυποψίαστα ζευγάρια που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας πίσω από το νυχτερινό κέντρο Point στο Sunderland. 

Τα βίντεο των ζευγαριών έγιναν viral μέσω του Διαδικτύου και έχουν ήδη προβληθεί ένα εκατομμύριο φορές. Τα αποσπάσματα έχουν αποδειχθεί πολύ δημοφιλή και οι θεατές έχουν κάνει πολλά σχόλια κάτω από τα βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έγινε γνωστό πώς κατάφεραν οι χάκερ να αποκτήσουν πρόσβαση στις κάμερες ή τους server της CCTV. Ο σύνδεσμος του βίντεο είναι από το 2015, άρα το hack θα πρέπει να έχει γίνει από πιο παλιά, ενώ η διαρροή έγινε τώρα. Οι φορείς των CCTV δεν επιτρέπεται να αποκαλύπτουν τις εικόνες των ανθρώπων που καταγράφουν και μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο μέχρι και £500.000 για κάτι τέτοιο από το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγή: secnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης