H Black Friday είναι και πάλι εδώ και το Πλαίσιο πάει ένα βήμα παρακάτω με τις κορυφαίες προσφορές της χρονιάς. H “Μαύρη Παρασκευή” φέτος φέρνει τις περισσότερες και μεγαλύτερες εκπτώσεις από κάθε άλλη χρονιά.
Για όσους ψάχνετε στην οθόνη σας αγωνιωδώς για να μάθετε ποιες θα είναι ακριβώς αυτές οι εκπτώσεις, το Πλαίσιο έχει φροντίσει για εσάς! Δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στη… “Μαύρη Λίστα” του Πλαισίου. Έτσι όχι μόνο θα ενημερωθείτε για τις ήδη υπάρχουσες εκπτώσεις, που μπορείτε να βρείτε στο plaisio.gr, αλλά θα λάβετε και ειδικές εκπτώσεις αποκλειστικά για εσάς!

Για να εγγραφείτε στη “Μαύρη Λίστα” του Πλαισίου, πατήστε εδώ.

Κάνοντας εγγραφή και μπαίνοντας στη Μαύρη Λίστα του Πλαισίου, μπορείτε να σιγουρευτείτε ότι όχι μόνο δεν θα χάσετε καμία Black Friday προσφορά, αλλά λάβετε και τις αποκλειστικές εκπτώσεις που έχει ετοιμάσει η ομάδα του Πλαισίου μόνο για εσάς.
Το Πλαίσιο ανεβάζει ακόμα υψηλότερα τον πήχη με τη Διπλή «Μαύρη Εγγύηση», ειδικά για την περίοδο της Black Friday, που πέραν της εγγυημένης υποστήριξης από τη Νο1 ομάδα τεχνικών στην Ελλάδα, σε κάθε προσφορά, ο καταναλωτής θα βλέπει εγγυημένα τη χαμηλότερη τιμή.
Για φέτος, το Πλαίσιο ετοιμάζει επίσης πολλές «Μαύρες Εκπλήξεις»: θα υπάρχουν αποκλειστικές εκπτώσεις μόνο για τα καταστήματα, στα οποία θα βρείτε διαφορετικές super προσφορές μόνο για λίγες ώρες. Αν από την άλλη επιθυμείτε να κάνετε τις αγορές σας online, τότε δεν έχετε παρά να μπείτε στο plaisio.gr και να αποκτήσετε αυτό που θέλετε με άμεση παράδοση στον χώρο σας εντός 24ώρου.
Πώς θα βελτιστοποιήσετε την Black Friday εμπειρία σας

  • Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ για να δείτε πρώτοι για να λάβετε αποκλειστικές προσφορές για εσάς.
  • Μπείτε στο plaisio.gr και φτιάξτε τη wish list σας για να μάθετε άμεσα τις Black Friday τιμές των προϊόντων που διαλέξατε.
  • Περάστε από ένα κατάστημα Πλαίσιο ώστε να εντοπίσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, αλλά και τις ειδικές προσφορές που υπάρχουν μόνο στα καταστήματα.
Ζήστε την πιο μαύρη Black Friday στο Πλαίσιο με πλεονεκτήματα, όπως η δωρεάν παράδοση εντός 24ώρου στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας (και εντός 2-3 ημερών σε πόλεις και περιοχές της περιφέρειας), η δωρεάν τηλεφωνική υποστήριξη, οι ευέλικτοι τρόποι πληρωμής και η απίστευτα αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη από τους 180 έμπειρους τεχνικούς της εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης