Μέσω update έρχονται πολλές βελτιώσεις στο σύστημα διαμοιρασμού αρχείων του Skype, καθώς το πρόγραμμα εκσυγχρονίζεται. Πολλά εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Skype για να στείλουν τις φωτογραφίες των διακοπών τους, βίντεο και έγγραφα κάθε μέρα, κάνοντας έτσι το διαμοιρασμό αρχείων ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Skype. Ως μέρος της αποστολής τους να εκσυγχρονίσουν την υπηρεσία, η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα βελτιώσεις της συγκεκριμένης λειτουργίας, που καθιστά πιο εύκολη και αξιόπιστη τη χρήση της για κάθε συσκευή.

Μοιραστείτε, ακόμη και αν οι φίλοι σας είναι εκτός σύνδεσης
Από σήμερα, εφόσον χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του Skype, μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία, φωτογραφίες, έγγραφα και βίντεο έως και 300MB με τους φίλους και τις ομάδες σας, ακόμη και αν είναι εκτός σύνδεσης. Έτσι, τώρα μπορείτε να μοιραστείτε ένα βίντεο διακοπών και να εξέλθετε από το Skype, γνωρίζοντας ότι οι φίλοι σας μπορούν να κατεβάσουν το βίντεο, όποτε εκείνοι εισέλθουν στην υπηρεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατεβάστε τα αρχεία πάνω από μία φορά, σε πολλαπλές συσκευές
Πλέον μπορείτε να κατεβάσετε ένα αρχείο πολλές φορές σε διαφορετικές συσκευές. Φανταστείτε ότι είστε στο σπίτι σας και θέλετε να ξεκινήσετε την αναθεώρηση ενός εγγράφου PowerPoint στο τηλέφωνό σας, ενώ στη συνέχεια θέλετε να το κατεβάσετε ξανά για να κάνετε αλλαγές σε έναν υπολογιστή στο σπίτι.

Πώς μπορεί να σας επηρεάσουν αυτές οι αλλαγές
Έπειτα από διάφορες δοκιμές, τέθηκε το όριο των 300MB ανά αρχείο. Για όσους από εσάς θέλετε να στείλετε αρχεία μεγαλύτερα από 300MB, υπάρχει η εναλλακτική του OneDrive, που προσφέρει έως και 5GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, ανάμεσα σε άλλα πλεονεκτήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης