Ανταπόκριση: Νίκος Χριστοφάκης

Η Θεσσαλονίκη γίνετε για άλλη μια φορά η πρωτεύουσα του gaming.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τo eGaming είναι και πάλι στην 81η ΔΕΘ. Μεγάλα τουρνουά, πλήθος activities, διαγωνισμοί, νέες κονσόλες, τίτλοι παιχνιδιών και η μεγαλύτερη αρμάδα από εξοπλισμό με πάνω από 280 συστήματα σε μια δεκαήμερη εκστρατεία στο Hangar 17.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μεγάλος χορηγός του eGaming 2016, Alienware/Dell, προσφέρει δύο αρένες με τις υπερμηχανές gaming Χ51, οn stage, για τους διαγωνιζόμενους των τουρνουά καθώς και ποικιλία από gaming rigs που διαθέτει στην αγορά. Τα Battlenet εφοδιάζουν τους gamers με 100 brand new, high end PC, για τις ανταγωνιστικές αρένες του event. Razer/Zegetron και Logitech, θα δηλώσουν για ακόμα μια χρονιά το παρών, συνεισφέροντας στη κάλυψη περιφερειακών αναγκών, με προϊόντα αποκλειστικά για φανατικούς παίκτες, ολοκληρώνοντας έτσι την μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στο eGaming 2016.

Οι fans των κονσολών (κι όχι μόνο) θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα trend της αγοράς και να πάρουν μία πρώτη γεύση από τα επερχόμενα διαμάντια όπως το Watch Dogs 2, ενώ δεν θα λείπει και από εκεί το competitive κομμάτι με τους πιο λιωμένους κονσολάκιδες να συναρπάζουν με το ταλέντο τους! Η Microsoft παρουσιάζει επίσημα το νέο Xbox One S και η SONY, σε ειδικά διαμορφωμένο booth για PlayStation 4, υπόσχονται έντονες gaming συγκινήσεις. Στο φετινό eGaming 2016, η Ubisoft, σε συνεργασία με τη CD Media, θα σκανδαλίσουν τη φαντασία του κοινού παρέχοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να δοκιμάσουν αρκετά ακυκλοφόρητα παιχνίδια.

Στην 81η Δ.Ε.Θ. η ψυχαγωγία συναντά την ενημέρωση μέσω του διαύλου της τεχνολογίας.


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης