Η αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής EydApp έγινε ακόμα πιο εύχρηστη και φιλική με την προσθήκη νέων λειτουργιών. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή EydApp διατηρεί πλέον ιστορικό από αναφορές προβλημάτων, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να δουν και να υποβάλουν εκ νέου την αναφορά τους. Επιπλέον, οι πολίτες, μπορούν να δουν τον τελευταίο λογαριασμό τους, εισάγοντας τον αριθμό μητρώου και τον αριθμό μετρητή. Με τη νέα λειτουργία “Oι Μετρητές Mου” δίνεται η δυνατότητα εισαγωγής και αποθήκευσης πολλαπλών μετρητών με φιλική ονομασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή EydApp, οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλήσουν άμεσα και γρήγορα το λογαριασμό τους, να ενημερωθούν αναλυτικά για τις χρεώσεις τους, να πληροφορηθούν για τις προγραμματισμένες και έκτακτες διακοπές υδροδότησης καθώς και να αναφέρουν οποιοδήποτε πρόβλημα ύδρευσης ή αποχέτευσης, είτε με την αποστολή φωτογραφιών, είτε επικοινωνώντας με την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών 1022. Παράλληλα, οι πολίτες μπορούν να αναζητήσουν τα πλησιέστερα εξουσιοδοτημένα σημεία πληρωμής καθώς και τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών της ΕΥΔΑΠ μέσα από τον χάρτη πλοήγησης.

Με την εφαρμογή EydApp, συμβατή για iOS και Android, η Εταιρεία προσφέρει άμεσες, σύγχρονες και ευέλικτες υπηρεσίες εξυπηρέτησης και ενημέρωσης του καταναλωτή, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ψηφιακής εποχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάθετε περισσότερα στο www.eydapp.gr και εγγραφείτε στο newsletter προκειμένου να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα της εφαρμογής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης