Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα ότι όλοι οι χρήστες πλέον μπορούν να ακυρώσουν απεσταλμένα μηνύματα στο Messenger, ένα χαρακτηριστικό που υπήρχε ως τώρα στο Facebook εν μέρει. Οι χρήστες θα έχουν στη διάθεσή τους 10 λεπτά για να πατήσουν “unsend” σε κάποιο μήνυμα στο Messenger, είτε το έχουν στείλει σε ένα μόνο άτομο, είτε σε κάποια ομάδα.

Για να χρησιμοποιήσετε το συγκεκριμένα χαρακτηριστικό, απλά πατήστε πάνω στο μήνυμα που θέλετε να αφαιρέσετε. Θα εμφανιστεί ένα μενού που θα σας δίνει την επιλογή “Διαγραφή”. Το Messenger θα αντικαταστήσει το μήνυμα που επιλέξατε με ένα μήνυμα που θα λέει ότι αφαιρέθηκε το προηγούμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν έναν χρόνο περίπου, το Facebook είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει διαθέσιμο αυτό το χαρακτηριστικό για όλους, έπειτα από τη δημοσιοποίηση της αφαίρεσης παλαιών μηνυμάτων από τον CEO του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ και άλλων υψηλά ιστάμενων ατόμων εντός της εταιρείας. Οι υπεύθυνοι υποσχέθηκαν ότι θα σταματήσουν να κάνουν αυτό το πράγμα μέχρι να αποκτήσουν όλοι οι χρήστες αυτήν τη δυνατότητα.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης