Το Facebook φιγουράρει στην κορυφή της λίστας του NetBase με τα πιο αγαπημένα brands παγκοσμίως. Ωστόσο, δεν είναι μόνο το Facebook που ξεχωρίζει, αλλά χαρακτηριστικά, η πρώτη δεκάδα αποτελείται από εταιρείες τεχνολογίας.

Σύμφωνα με τη λίστα της NetBase, το Facebook είναι το πιο αγαπημένο brand παγκοσμίως, ακολουθούμενο από το Amazon, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το eBay. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Apple και την πεντάδα ολοκληρώνει η Snap (δημιουργός του Snapchat). Στη συνέχεια ακολουθούν οι Disney, Pokémon GO, Etsy, Netflix και τη δεκάδα συμπληρώνει η Sony. Να σημειωθεί ότι εκτός από το Pokémon GO, στη λίστα βρίσκεται και η ίδια η Nintendo, στην 12η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έκθεσης ο Paige Leidig, Επικεφαλής Μάρκετινγκ της NetBase, υπογράμμισε την επικράτηση των εταιρειών τεχνολογίας στη λίστα και την ανάμειξη παλαιότερων και νεότερων εταιρειών.

Η λίστα της NetBase αφορά στο διάστημα μεταξύ Μαΐου 2016 και Ιουλίου 2017, ενώ περιλαμβάνονται διάφορες κατηγορίες όπως οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τηλεπικοινωνίες, αυτοκινητοβιομηχανίες και τεχνολογία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία έκθεση της NetBase καταρτίστηκε χρησιμοποιώντας ανάλυση από τα social media, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών στα Twitter, Instagram, Tumblr, Facebook.

Πηγή: Techblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης