Για 5η συνεχόμενη φορά η ESET διαπρέπει ως το απόλυτο εργαλείο κατά του spam

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016, 12:23
Για 5η συνεχόμενη φορά η ESET διαπρέπει ως το απόλυτο εργαλείο κατά του spam
Λευτέρης Ξυκομηνός


Η λύση ESET Mail Security για Microsoft Exchange Server διακρίθηκε στις πιο πρόσφατες δοκιμές spam filtering του ανεξάρτητου οργανισμού Virus Bulletin, σημειώνοντας ποσοστό μπλοκαρίσματος spam 99.999% και μηδενικά false positives. Ως αποτέλεσμα αυτής της νίκης, η ESET έλαβε την 5η συνεχόμενη διάκριση VBSpam+, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του ηγέτη της αγοράς στην προστασία από spam.

«Η διαδικασία φιλτραρίσματος των spam προϋποθέτει την τελειοποίηση του μηχανισμού ασφαλείας, για να βρεθεί η σωστή ισορροπία μεταξύ του τι μπλοκάρεται ως spam και του τι μπορεί να περάσει ως έγκυρο email. Είμαστε ευτυχείς που οι προσπάθειές μας να προστατεύσουμε τους πελάτες μας έχουν αποδώσει καρπούς» δήλωσε ο Palo Luka, Chief Technology Officer της ESET.
Οι έλεγχοι που διεξάγονται στις συγκριτικές δοκιμές VBSpam του Virus Bulletin, προσομοιάζουν τα φίλτρα spam που χρησιμοποιούνται σε περιβάλλοντα επιχειρήσεων. Συνδυάζονται δύο live spam streams, που αναπαριστούν τα mailboxes σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και ένα live stream με έγκυρα email από όλον τον κόσμο.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016, 12:23