H Amazon ετοιμάζεται να ανοίξει ένα σούπερ μάρκετ στο Λος Άντζελες, το οποίο δεν θα χρησιμοποιεί το brand των Whole Foods.
 

Αγγελίες περιγράφουν το κατάστημα, το οποίο θα είναι στο Woodland Hills της Καλιφόρνια και θα είναι το πρώτο συμβατικό σούπερ μάρκετ της Amazon για τρόφιμα και όχι μόνο. Η εταιρεία ανέφερε στο CNET ότι το κατάστημα δεν θα χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία, χωρίς ταμεία, που εφαρμόζει στα καταστήματα Amazon G.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Η Wall Street Journal είχε κάνει λόγο για τα σούπερ μάρκετ της Amazon τον περασμένο Μάρτιο, τα οποία θα προσφέρουν ποικιλία προϊόντων σε χαμηλότερες τιμές από τα “Whole Foods”. Τον περασμένο μήνα ανακοίνωσαν ότι τα πρώτα καταστήματα της αλυσίδας αυτής θα ανοίξουν στο Λος Άντζελες, το Σικάγο και τη Φιλαδέλφεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Amazon επιβεβαίωσε στο CNBC ότι το κατάστημα του Woodlands Hills θα ανοίξει επίσημα το 2020. Η εταιρεία διαθέτει κι άλλες εξειδικευμένες αλυσίδες καταστημάτων, όπως τα υπερσύγχρονα παντοπωλεία Amazon Go, τα βιβλιοπωλεία Amazon Books και τα Amazon 4-Star, τα οποία αποτελούν φυσικά σημεία για να αγοράσει κανείς κάποια από τα προϊόντα του ψηφιακού καταστήματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης