Η γνωστή εταιρεία περιφερειακών, Razer, εξαγόρασε την αμερικάνικη εταιρεία ήχου του George Lucas, THX, καθώς επεκτείνουν την παρουσία τους στην αγορά του gaming ήχου και περιφερειακών.

«H Razer έχει ένα όραμα για καινοτομία σε κάθε επίπεδο της ψυχαγωγίας, ένα όραμα στο οποίο η THX πρωτοπορεί εδώ και 30 χρόνια», αναφέρει ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Razer, Min-Liang Tan. «Αυτή η κίνηση μας επιτρέπει να ενδυναμώσουμε την κυριαρχία της Razer στο gaming και να επεκτείνουμε το brand σε ευρύτερες περιοχές της ψυχαγωνίας, ενώ παράλληλα υποστηρίζουμε την πορεία της THX για την παγκόσμια επέκτασή της, ανεξάρτητα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο μέρος είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς δηλώνει ότι η Razer σκοπεύει να δώσει ανεξαρτησία στην THX. Θα διατηρήσει τη διεύθυνση και τους υπαλλήλους και παράλληλα θα επιδιώξει δικές της εμπορικές σχέσεις και συμφωνίες. Ουσιαστικά, η THX απλά αλλάζει χέρια, ενώ η Razer επέλεξε κάτι τέτοιο, καθώς η THX βρίσκεται 20 χρόνια περισσότερο στο χώρο.

«Πάνω από 30 χρόνια, η THX διατηρεί περήφανα την κληρονομιά ενός εκ των πρωτοπόρων στην τεχνολογία ήχου και πιστοποίησης παγκοσμίως. “Με την προσοχή τους στην ποιότητα, το σχεδιασμό και την καινοτομία, η Razer υποστηρίζει το όραμά μας για βελτιστοποίηση και παράδοση της καλύτερης οπτικοακουστικής εμπειρίας παγκοσμίως.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση από την Razer, που δείχνει πόσο ψηλά έχει φτάσει, καθώς καταφέρνει να αποκτήσει μια εταιρεία που βρίσκεται πολύ περισσότερο στο χώρο. Η συγκεκριμένη συμφωνία φαίνεται να είναι κάτι θετικό και για τις δύο εταιρείες.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης