H Black Friday είναι η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη – ή μήπως όχι; Πότε ξεκινούν οι προσφορές στην Ελλάδα και ποια καταστήματα συμμετέχουν; Που μπορείς να βρεις όλες τις προσφορές συγκεντρωμένες και πώς να αναγνωρίσεις αν μια τιμή είναι πράγματι προσφορά. 
 

Όλες οι απαντήσεις στο BestPrice.gr, την πρώτη πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών, που σε βοηθάει στην έρευνα αγοράς σου τα τελευταία 20 χρόνια. Μόνο στο BestPrice.gr θα βρεις συγκεντρωμένες τις προσφορές από όλα τα αγαπημένα σου καταστήματα!
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλες οι πραγματικές προσφορές σε μία σελίδα:

Το BestPrice.gr συγκεντρώνει όλες τις προσφορές από 3.200 ηλεκτρονικά καταστήματα σε μία σελίδα. Οι προσφορές ανανεώνονται αυτόματα μόλις εντοπίσουμε μια μείωση στην καλύτερη τιμή που έχει καταγραφεί τους τελευταίους μήνες, στο σύνολο των συνεργαζόμενων καταστημάτων.
 

Ειδοποίηση για προσφορές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν δεν θέλεις να πατάς συνέχεια το refresh και να είσαι σε επαγρύπνηση για να μην χάσεις κάποια προσφορά που σε ενδιαφέρει, μπορείς, απλά και γρήγορα, να δημιουργείς λογαριασμό στο BestPrice.gr και να ορίσεις ποια προϊόντα σε ενδιαφέρουν για να πάρεις ειδοποίηση:

1. Πρόσθεσε στη λίστα “θέλω” συγκεκριμένα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν.

2. Δημιούργησε συλλογές με τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν, ανάλογα με το θέμα, και ενεργοποίησε την ειδοποίηση για προσφορές. Παραδείγματα συλλογών: «δώρα για το βαφτιστήρι», «προϊόντα που αγοράζεις συχνά για το παιδί σου», «τα αγαπημένα σου video games».

3. Ενεργοποίησε την ειδοποίηση για προσφορές κάθε φορά που κάνεις μία αναζήτηση στο BestPrice.gr ή κάθε φορά που επισκέπτεσαι μία κατηγορία προϊόντων. Μπορείς να επιλέξεις και φίλτρα, ώστε να λάβεις ειδοποίηση μόνο για τα προϊόντα που έχουν τα χαρακτηριστικά που θέλεις. Για παράδειγμα:

 
Αργότερα, και έχοντας αποκτήσει αυτά που χρειάζεσαι, μπορείς να αξιολογήσεις το προϊόν και το κατάστημα στο BestPrice.gr, ώστε να βοηθήσεις και άλλους χρήστες με την εμπειρία σου.
 

Γράφημα τιμής

Πόσο σίγουρος είσαι ότι η τιμή ενός προϊόντος την Black Friday είναι πραγματική προσφορά; Στο BestPrice.gr θα βρεις την επιλογή «Γράφημα Τιμής» στην σελίδα κάθε προϊόντος. Μπορείς λοιπόν να ελέγξεις το ιστορικό τιμής και να καταλάβεις αν μια Black Friday τιμή είναι πραγματική προσφορά.
 

Οι δυνατότητες που σου προσφέρει το BestPrice.gr δεν τελειώνουν εδώ! Ανακάλυψε εδώ όλα τα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να βγαίνεις κερδισμένος από τις αγορές σου, όχι μόνο την Black Friday, αλλά και όλο τον χρόνο.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης