Η εξέλιξη ήρθε από το TEDxChalkida

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Μαΐου 2017, 16:33
Η εξέλιξη ήρθε από το TEDxChalkida
Στην αδιάκοπτη κίνηση της εξέλιξης ήταν αφιερωμένο το δεύτερο TEDxChalkida που προσκάλεσε ομιλητές και κοινό ν΄αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες, να ξεπεράσουν τα εμπόδια και ν΄ ακολουθήσουν το δρόμο της προόδου.

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Κιούσης

Πιστός θεατής του TEDxThessaloniki, ομιλητής του πρώτου TEDxChalkida και παρουσιαστής του δεύτερου, ο δημοσιογράφος Χρήστος Κιούσης άφησε το δικό του στίγμα στη σκηνή του κατάμεστου Συνεδριακού Κέντρου Περιφεριακής Ενότητας στη Χαλκίδα, συνομιλώντας με 12 ομιλητές από όλους τους κλάδους των επιστημών και των τεχνώνκαι αποδεικνύοντας πως ανεξάρτητα από το ρόλο καθενός από εμάς στην παγκόσμια κοινότητα των TEDxesters, όλοι μπορούμε να δείξουμε τι πραγματικά έχει αξία και να συμβάλουμε στη διάδοση νέων ιδεών.

Μεταξύ όσων ανέβηκαν στη σκηνή του TEDxChalkida το Σάββατο, ξεχωρίσαμε τις Νίκη & Ζωή Μοσκοφόγλου, ιδρύτριες και σχεδιάστριες του ατελιέ μαρμάρου on• entropy, που εντυπωσίασαν το κοινό με τον παραλληλισμό της εξέλιξης του design με αυτό της ζωής. Όπως και στο μάρμαρο με τα σημεία ρήξης του, έτσι και στη ζωή, εξελισσόμαστε μέσω της παρατήρησης και του πειραματισμού αλλά κυρίως μέσω της αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε.

Νίκη & Ζωή Μοσκοφόγλου, ιδρύτριες και σχεδιάστριες του ατελιέ μαρμάρου on• entropy

Η WIND, μέγας χορηγός της διοργάνωσης, από το 2011 δίνει το «παρών» σε μια σειρά εκδηλώσεων TEDx σε όλη την Ελλάδα στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την διάδοση νέων ιδεών από ανθρώπους με αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα. Όσοι βρέθηκαν στο δεύτερο TEDxChalkida μοιράστηκαν στιγμές από τη διοργάνωση στα social media με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G Δικτύου της WIND, η πληθυσμιακή κάλυψη του οποίου αγγίζει στη Χαλκίδα το 98.9%.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Μαΐου 2017, 16:35