Η επόμενη μέρα στην ενέργεια έχει ήδη αρχίσει. Εδώ στην PROTERGIA

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, 17:55
Η επόμενη μέρα στην ενέργεια έχει ήδη αρχίσει. Εδώ στην PROTERGIA
Απλά γιατί μια μέρα, που όχι μόνο δεν μακριά, αλλά έχει αρχίσει ήδη να συμβαίνει, από την τηλεμεταφορά, μέχρι την πιο φανταστική ιδέα, όλα θα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, με τη δύναμη της ενέργειας.

Αυτό είναι και το θέμα που πραγματεύεται η καινούργια καμπάνια της Protergia.

Μέσα από μία ευχάριστη ιστορία, με πρωταγωνιστές μία ομάδα παιδιών, με ιδιαίτερες επιστημονικές ικανότητες, γνώση, περιέργεια και αστείρευτη φαντασία, που σε πείσμα των ξεπερασμένων απόψεων, προσπαθούν να φτιάξουν έναν τηλεμεταφορέα, και να μεταφέρουν, μέσα από αυτό ένα ομοίωμα ανθρώπου, από το ένα μέρος στο άλλο.Το νέο διαφημιστικό μήνυμα της Protergia έχει πρωταγωνιστές παιδιά, γιατί αυτά συμβολίζουν το μέλλον, αλλά είναι και αυτά που θα κληθούν να διαχειριστούν αύριο τα ενεργειακά θέματα, καθώς η διαχείριση της ενέργειας, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα θέματα του πλανήτη.

Η νέα καμπάνια αναδεικνύει την εικόνα της PROTERGIA, ως κορυφαίου προμηθευτή ενέργειας, καθώς και το μήνυμα ότι οι ζωές μας θα αλλάξουν με τις πολλαπλές δυνατότητες της ενέργειας, ότι τα πράγματα που απλά φανταζόμασταν, θα συμβαίνουν.

Καθώς και ότι η Protergia είναι η εταιρεία που θέλει και χρειάζεται κάθε νοικοκυριό και κάθε η επιχείρηση για να συνδεθεί με το μέλλον.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018, 17:58