Φρενίτιδα στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει η εκπληκτική φωτογραφία των 24,9 δισεκατομμυρίων pixel της Σαγκάης στην οποία ο καθένας μπορεί να διακρίνει με ευκρίνεια ακόμη και τι γράφουν οι πινακίδες των αυτοκινήτων, που βρίσκονται χιλιόμετρα μακριά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι μπορείτε να κάνετε για να δείτε τις λεπτομέρειές της; Επιλέγετε οποιοδήποτε τμήμα της επιθυμείτε και το μεγεθυνθείτε τόσο ώστε να μπορέσετε να δείτε ακόμη και τα χαρακτηριστικά του προσώπου των ατόμων που απεικονίζει.

Όσοι είδαν τη φωτογραφία της Σαγκάης δεν μπορούν να σταματήσουν να παίζουν μαζί της καθώς δεν υπάρχει μέρος της που να μην μπορούν να δουν ακόμη και τις πιο «γελοίες» λεπτομέρειες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την κορυφή του Oriental Pearl Tower της Σαγκάης, ενώ χρειάστηκαν δύο μήνες ώστε ειδικοί να επεξεργαστούν τα δεδομένα της και να πάρει την τελική της μορφή.

Η ομάδα της BigPixel που έχει βάλει την υπογραφή της στη φωτογραφία έχει δημιουργήσει και αρκετές άλλες εξίσου εκπληκτικές (αν και ελαφρώς μικρότερες) πανοραμικές φωτογραφίες, συμπεριλαμβανομένης μιας ιδιαίτερα ενδιαφέρουσας όψης της Βόρειας Κορέας. Άλλες πόλεις που μπορείτε να περιπλανηθείτε είναι το Σενζέν, η Λάσα και το Μακάο. Προετοιμαστείτε να χάσετε τουλάχιστον μια καλή εβδομάδα του χρόνου σας.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την εικόνα πατώντας εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης