Αφού εμπεδώσαμε ότι είχαμε και στο χωριό μας Μπλακ Φράιντεϊ και μάθαμε τις καλύτερες προσφορές σε μαύρα σεμεδάκια από την κυρία Κική, ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε για τις καλύτερες προσφορές του Κωτσόβολου, γιατί σαν κι αυτές δεν θα βρούμε πουθενά αλλού!
Τα Χοτ προϊόντα συμπεριλαμβάνουν δεκάδες κατηγορίες, με κάθε μία να διαθέτει τις δικές της εξαιρετικές προτάσεις. Μειωμένες τιμές-“κέντημα” σε πλήθος συσκευών, με εκπτώσεις που γοητεύουν. Γι’ αυτό “ντοντ σκιπ”, που λένε και οι συγχωριανοί μας. Πάμε να δούμε μερικές από τις προσφορές που ξεχωρίσαμε.
Τα Χοτ του Χωριού
[ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ]

LG OLED55B8



H κορυφαία 4Κ τηλεόραση, LG B8 OLED 55″ σε τιμή πραγματικά “χώμα”. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες τηλεοράσεις της αγοράς αυτήν τη στιγμή, που έπεσε σε τιμή που δεν θα περιμέναμε να δούμε τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του 2019.
– Βρείτε την προσφορά, πατώντας εδώ.
Samsung QLED QE55Q8FN 55″



Προηγμένη τεχνολογία για μια εξωπραγματική εμπειρία θέασης και έναν υψηλής αισθητικής σχεδιασμό σε τιμή που δεν φαντάζεστε!
– Βρείτε την προσφορά, πατώντας εδώ.
[ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ]

Huawei P20 Pro



Ένα από τα καλύτερα smartphones της χρονιάς μπήκε σε υπέρτατη προσφορά με όφελος πάνω από 300 ευρώ. Το Huawei P20 Pro αποτελεί ένα εκ των δύο κορυφαίων τηλεφώνων της Huawei για το 2018 και διαθέτει ανάμεσα σε άπειρα προτερήματα, μία από τις κορυφαίες κάμερες σε smartphone.
– Βρείτε την προσφορά, πατώντας εδώ.
[ΣΜΑΡΤ-ΓΟΥΟΤΣΕΣ]

Garmin Fenix 5 Glass

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ρολόι Fenix 5 της Garmin είναι εξοπλισμένο με δορυφορικό δέκτη GPS και GLONASS για καλύτερη καταγραφή στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Μπορείς να βασιστείς στη μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας σε κάθε λειτουργία και τώρα έρχεται με όφελος πάνω από 150€. Ακαταμάχητο.

– Βρείτε την προσφορά, πατώντας εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
[ΤΑΜΠΛΕΤ]
Huawei MediaPad T3 9.6″



Ψάχνατε καιρό για ένα καλό τάμπλετ σε καλή τιμή; Βρήκατε ένα εξαιρετικό τάμπλετ σε εξαιρετική τιμή. Η Black Friday προσφορά του Κωτσόβολου σας φέρνει μια εντυπωσιακή συσκευή που θα καλύψει τις ανάγκες σας.
– Βρείτε την προσφορά, πατώντας εδώ.
[ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ]
Siemens VSQ8 Turbo Animal



Ηλεκτρική σκούπα με πανίσχυρο κινητήρα για απορροφητικότητα σε βάθος και για κάθε τύπο χαλιού καθώς και με αυτόματη αναγνώριση κάθε τύπου επιφάνειας μέσω της τεχνολογίας autoControl. Τώρα στη μισή τιμή!
Για να βρείτε την προσφορά, πατήστε εδώ.
Delonghi ESAM2600 Μηχανή Espresso



Η μηχανή Delonghi ESAM 2600 παρασκευάζει καφέ σε υψηλή πίεση ατμού 15 bar και σου εξασφαλίζει εξαιρετικό άρωμα και τέλειο καϊμάκι και ο ενσωματωμένος μύλος καφέ αλέθει αυτόματα όση ποσότητα καφέ του έχεις ζητήσει και σου ετοιμάζει φρεσκοκομμένο espressο. Τώρα με έκπτωση 300€!
– Για να βρείτε την προσφορά, πατήστε εδώ.

[ΠΙ-ΣΙ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ]

HP Officejet 6950 e-All-in-One


Έγχρωμες εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας που κάνουν τη διαφορά. Εξασφάλισε τη ροή των εργασιών με εκτύπωση από φορητή συσκευή και απρόσκοπτη εγκατάσταση σε φορητή συσκευή. Οι εντυπωσιακές ταχύτητες, σε βοηθούν να χειρίζεσαι εργασίες χωρίς καθυστέρηση.

– Για να βρείτε την προσφορά, πατήστε εδώ.

Οι Χοτ προσφορές όμως δεν σταματούν εδώ…

Για να δείτε τις υπόλοιπες Μπλακ Φράιντεϊ προσφορές του Κωτσόβολου, πατήστε εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης