Μπορεί από τη φετινή GamesCom να απουσιάζουν τόσο η Microsoft, όσο και η Sony, όμως δε θα μείνουμε παραπονεμένοι, καθώς θα έχουμε πλούσιο Φθινόπωρο. Η Sony ανακοίνωσε χθες ότι ετοιμάζει ένα νέο PlayStation event για τις 7 Σεπτεμβρίου.

Φυσικά, οι φήμες οργιάζουν, καθώς αναμένεται η παρουσίαση του νέου PlayStation 4 Neo, όπως είναι η κωδική του ονομασία. Πρόκειται για ένα PlayStation 4 με πιο δυνατά χαρακτηριστικά, το οποίο όπως λένε οι ως τώρα φήμες θα είναι πλήρως συμβατό με τα παρόντα παιχνίδια και περιφερειακά του PlayStation 4. Τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά δε θα αποτελούν απλά έναν επανασχεδιασμό, όπως έχουμε δει στο παρελθόν με τις “Slim” εκδοχές, αλλά θα είναι κάτι παραπάνω, καθώς η συσκευή θα “φορά” καλύτερη κάρτα γραφικών, πάντα σύμφωνα με τις φήμες. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το νέο PlayStation 4 ΕΔΩ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ η νέα κονσόλα έχει ανακοινωθεί, δεν έχει γίνει επίσημη παρουσίαση, καθώς η Sony άφησε την ευκαιρία στην E3 2016 ανεκμετάλλευτη. Ίσως όμως τον Σεπτέμβριο να είναι καλύτερη στιγμή για να μας αποκαλύψει τη νέα κονσόλα.

Το event θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, στο PlayStation Theater, στις 7 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 ώρα Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει και το PlayStation VR, οπότε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την εταιρεία να μας παρουσιάσει για μία ακόμα φορά και το νέο VR headset τους.

Επιπρόσθετα, η Microsoft, πέρα από την κυκλοφορία του Xbox One S, πριν μερικές ημέρες, έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει μια νέα κονσόλα με την κωδική ονομασία “Project Scorpio”, το οποίο θα έχει αντίστοιχες βελτιώσεις πιθανότατα με το PS4 Neo, αν και οι ως τώρα φήμες λένε ότι το Project Scorpio θα είναι ακόμα πιο δυνατό, όσον αφορά την υπολογιστική ισχύ της κάρτας γραφικών. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης