Η WIND Ελλάς εντάχθηκε στην ομάδα των «The most sustainable companies in Greece» για το 2022, αποτελώντας έναν από τους πρεσβευτές ενός νέου βιώσιμου μοντέλου ανάπτυξης της χώρας μας.
 

Αυτή η ιδιαίτερα σημαντική διάκριση επιβεβαιώνει τη δέσμευση της WIND για βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον και την ουσιαστική συμβολή της στην επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ένταξή μας στις «The Most Sustainable Companies in Greece» μας γεμίζει ικανοποίηση, αλλά κυρίως επιβεβαίωση ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Για όλους εμάς στη WIND ό,τι κάνουμε, αλλά και ο τρόπος που το κάνουμε είναι εξίσου σημαντικά. Η βιώσιμη ανάπτυξη ενσωματώνεται πλήρως στην επιχειρηματική στρατηγική της Εταιρείας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Επικοινωνίας της WIND Ελλάς.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης και την τελευταία Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης της WIND Ελλάς στο www.wind.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης