Το Ίδρυμα Vodafone, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό της Κρήτης τον περασμένο Σεπτέμβριο, υλοποίησε το πρόγραμμα Wi-Fi Instant Network στους οικίσκους που έχουν δημιουργηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Αρκαλοχωρίου, όπου και  φιλοξενούνται όσοι επλήγησαν.

Η ομάδα εθελοντών του Ιδρύματος Vodafone βρέθηκε στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης, με σκοπό να εγκαταστήσει υποδομή για την παροχή δωρεάν πρόσβαση σε Wi-Fi. Αξιοποιώντας την τεχνολογία της οπτικής ίνας, οι εθελοντές εγκατέστησαν δωρεάν ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων στους οικίσκους, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που βρίσκονται κάτω από δύσκολες συνθήκες.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αλεξάνδρα Παπανικολάου, Υπεύθυνη του Ιδρύματος Vodafone, δήλωσε: «Με το Πρόγραμμα Wi-Fi Instant Network, βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες στιγμές, προσφέροντας τους δωρεάν το αγαθό της επικοινωνίας. Όλοι εμείς στο Ίδρυμα Vodafone, εφαρμόζουμε στην πράξη το μήνυμά μας «Connecting for Good» και θα συνεχίζουμε να προσφέρουμε δωρεάν Wi-Fi στα άτομα που φιλοξενούνται προσωρινά στους οικίσκους, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να έχουν πρόσβαση στην επικαιρότητα και την ενημέρωση και να επικοινωνούν με τους δικούς τους ανθρώπους».

Η δράση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του προγράμματος Instant Network που υλοποιεί το Ίδρυμα Vodafone παγκοσμίως από το 2011, με στόχο  να προσφέρει «ανακούφιση» σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως είναι πληθυσμοί που πλήττονται από φυσικές καταστροφές ή άτομα που ζουν σε καταυλισμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης