Ψάχνεις μια σειρά που θα σε συναρπάσει και θα σε διασκεδάσει, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον σου; Θέλεις να βρεις κάτι πρωτότυπο που θα σε τραβήξει στον κόσμο του μέσα από μοναδικούς χαρακτήρες και μυστήριο; Μην ψάξεις παραπέρα.

Δες εδώ δωρεάν το πρώτο επεισόδιο του Killing Eve, που προβάλλεται αποκλειστικά στο Vodafone TV.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το Vodafone TV σε προσκαλεί να γνωρίσεις την πολυβραβευμένη σειρά μυστηρίου, Killing Eve. Μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς σειρές του 2018 και του 2019, η οποία προτάθηκε για 2 Primetime Emmy και απέσπασε Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Καλύτερης Σειράς ήρθε και σε περιμένει να την απολαύσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασισμένο στις νουβέλες του Luke Jennings, το Killing Eve εστιάζει στις ζωές δυο ξεχωριστών γυναικών, της Eve και της Villanele. Η Eve είναι μια σχεδόν απελπισμένη, τρομακτικά έξυπνη αξιωματικός της MI5, της περίφημης βρετανικής υπηρεσίας ασφαλείας, η οποία ενώ πάντα ονειρευόταν μια συναρπαστική ζωή κατασκόπου, είναι αναγκασμένη να πλήττει από τη βαρετή δουλειά γραφείου της. Η Villanelle είναι μια μανιώδης, φοβερά ταλαντούχα και με φαντασία που καλπάζει δολοφόνος, η οποία απολαμβάνει τις πολυτέλειες της ζωής εκμεταλλευόμενη την οικονομική ευχέρεια που της παρέχει η απαιτητική και βίαιη δουλειά της. Μια σειρά από συναρπαστικές συγκυρίες φέρνουν συνεχώς τη μια στη ζωή της άλλης, αναπτύσσοντας μια μορφή παιχνιδιού «γάτας-ποντικού», μέχρι να αναπτυχθεί ανάμεσά τους μια από τις πιο καθηλωτικές εμμονές της μικρής οθόνης.

Πρόκειται για μια συναρπαστική σειρά που θα σας κερδίσει μέσα στα πρώτα της λεπτά. Μια απίστευτη ιστορία μυστηρίου, η οποία γρήγορα θα σας εκπλήξει με τους υπέροχους χαρακτήρες, τις ανατροπές και το σασπένς που προσφέρει.

Η αριστουργηματικά απολαυστική, ασυνήθιστη σειρά μυστηρίου, η οποία αναδείχθηκε ήδη ως καλύτερη σειρά και το 2018 από πολλά καταξιωμένα media παγκοσμίως, ανατρέποντας την τυπική φόρμα του κατασκοπικού θρίλερ δράσης, απέσπασε τα BAFTA Καλύτερης Δραματικής Σειράς, Καλύτερου Γυναικείου Πρωταγωνιστικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία της Jodie Comer και Καλύτερου Δεύτερου Γυναικείου Ρόλου για τη Fiona Shaw. Σε πρώτο πλάνο, η μοναδική Sandra Oh (Grey’s Anatomy), στον ρόλο της μυστικής πράκτορα, καταδιώκει την αξιολάτρευτη, ψυχοπαθή πληρωμένη δολοφόνο Jodie Comer (Doctor Foster) και οι δυο τους καταφέρνουν να μπλέξουν στις πιο παράξενες εγκληματικές πλεκτάνες.

Δες δωρεάν το πρώτο επεισόδιο στο vodafone.gr και η συνέχεια σε περιμένει στο Vodafone TV. Ο μεγαλύτερος On Demand κατάλογος που σου χαρίζει αμέτρητες ώρες διασκέδασης, με πρόσβαση σε μοναδικές τηλεοπτικές σειρές, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και πλήρεις κύκλους σειρών για μαραθωνίους θέασης τη στιγμή που θες και από όποια συσκευή θες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης