H Microsoft ετοιμάζει το λανσάρισμα του νέου της browser στις αρχές του 2020 και σήμερα παρουσίασε το νέο logo αυτού. Ο Edge Chromium, όπως θα ονομάζεται, θα είναι συμβατός με Windows 10, Windows 7, Windows 8 και macOS, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου. Σήμερα έγινε διαθέσιμη μια νέα δοκιμαστική έκδοση.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει υποστήριξη συγχρονισμού για κωδικούς ασφαλείας, ιστορικό, αγαπημένα και επιλογές σε Windows, macOS, iOS και Android. Επίσης συμπεριλαμβάνει τη νέα προστασία της Microsoft για τον εντοπισμό, που είναι ενεργοποιημένη από την αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To νέο logo του Microsoft Edge Chromium

 

Η εταιρεία παρουσίασε επίσης το νέο logo, που πλέον απομακρύνεται από το “e” του Internet Explorer για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια και πλησιάζει σε κάτι που μοιάζει με κύμα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Microsoft επίσης φέρνει μερικές ευκολίες για επιχειρήσεις στον Εdge. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Edge για να βρείτε συναδέλφους, άλλα γραφεία, κτιριακό πλάνο και άλλα στοιχεία, χάρη στην αναζήτηση του Bing, που είναι ενσωματωμένο στον Edge.

 

Αν επιθυμεί κάποιος, μπορεί να κατεβάσει τη νέα “release candidate” έκδοση του Microsoft Edge από το Insider site της εταιρείας.

Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης