Τα Χριστούγεννα έφτασαν και σας έπιασαν απροετοίμαστους; Δεν έχετε αποφασίσει ακόμη τι δώρα να πάρετε στους αγαπημένους σας; Μα, φυσικά και θα αφιερώσετε χρόνο κι ενέργεια για να διαλέξτε και το δικό σας δώρο. Άλλωστε το αξίζετε. Τι θα σας έφτιαχνε όμως τη διάθεση; Τι ήταν αυτό που είχατε σκεφτεί ότι θα σας χρησίμευε ιδιαίτερα;
Δεν χρειάζεται να στίψετε πολύ το μυαλό σας. Το Πλαίσιο έχει μια αξιοζήλευτη ποικιλία προϊόντων που κυριολεκτικά μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Κι αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, γι’ αυτό είμαστε εδώ. Παρακάτω θα βρείτε μερικά προϊόντα, που πιστεύουμε θα λατρέψετε και εσείς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα…
Ψάχνετε κάτι μοντέρνο για το σπίτι;

Μετρήστε αντίστροφα για τη νέα χρονιά, κοιτάζοντας τα λεπτά να περνούν στο επιτραπέζιο ψηφιακό ρολόι Hope-U! Με minimal design και ιδιαίτερο τριγωνικό σχήμα ξεχωρίζει, ενώ έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε όπως ημερομηνία, η θερμοκρασία του χώρου σας και ξυπνητήρι για να ξυπνάτε πάντα στην ώρα σας. Διαθέσιμο σε δύο μοντέρνα χρώματα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και στη διακόσμηση του δωματίου σας. Λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ ή με καλώδιο USB.
Τιμή: 11,90 €

Ψάχνετε το ιδανικό αξεσουάρ για το κινητό;


DeFunc Bluetooth True Μαύρο

Βγείτε στους δρόμους και κάντε τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας, καθώς θα μιλάτε στο τηλέφωνο με τα ασύρματα in-ear Bluetooth ακουστικά TRUE της σκανδιναβικής Defunc. Κομψός σχεδιασμός και πρακτικότητα σε ένα προϊόν, το οποίο αναβαθμίζει αισθητά τον τρόπο που επικοινωνείτε, ψυχαγωγείστε και κινείστε. Εφαρμόζουν άψογα στα αυτιά σας και με τη συνοδευτική θήκη φόρτισης μπορούν να σας προσφέρουν έως και 20πλάσια αυτονομία, αγγίζοντας ακόμα κα τις 60 ώρες. Παράλληλά, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και ως powerbank (2100 mAh) έκτακτης ανάγκης για τις φορητές συσκευές σας.


Τιμή: 79,90 €


Ψάχνετε κάτι χρήσιμο για την καθημερινότητά σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ




Εάν δεν μπορείτε να μιλήσετε με την αγαπημένη σας, γιατί ξεμένει συνεχώς από μπαταρία, αυτές τις γιορτές, μπορείτε να της κάνετε το καλύτερο δώρο: η νέα σειρά Pocket Power 5K της Belkin με λεπτό, ελαφρύ σχεδιασμό και χωρητικότητα 5000 mAh, σας επιιτρέπει να φορτίζετε το smartphone σας ή οποιοδήποτε άλλη συμβατή συσκευή, εύκολα και γρήγορα μέσω της USB (Type Α) θύρας που διαθέτει, καθώς παρέχει έως και 2.4A (DC 5V) για γρήγορη και ασφαλή αναπλήρωση (με ενδεικτικό LED 4 διαβαθμίσεων).

Πάρτε το μαζί σας, στην τσάντα ή στην τσέπη σας, για να επαναφορτίσετε κάθε σύγχρονο smartphone έως και 1,5 φορές, εξασφαλίζοντας έως και 19 ώρες επιπλέον χρόνου ομιλίας ή 11 ώρες περιήγησης στο Internet (οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν με iPhone 7 και χρήση δικτύου 3G).


Τιμή: 24,90 €


Ψάχνετε το ιδανικό κινητό για δώρο;



Samsung Galaxy J4+ DS 4G Smartphone Ροζ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Ευκαιρία να δείξετε στη σύντροφό σαςπόσο τη νοιάζεστε με αυτό το ιδανικό δώρο για τα Χριστούγεννα! Ξεχωριστός σχεδιασμός για ξεχωριστούς ανθρώπους, με λεπτό προφίλ και φινίρισμα από γυαλί.

Το Samsung Galaxy J4+ έρχεται με True HD+ Infinity Display 6.0″ για ξεχωριστή εμπειρία προβολής, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon για να μην «κολλάει» πουθενά, βελτιστοποιημένη τεχνολογία Aναγνώρισης Προσώπου για μεγαλύτερη ασφάλεια, εξελιγμένες κάμερες 13ΜΡ & 5ΜΡ για απροβλημάτιστες λήψεις και λειτουργία Emotify, για να δημιουργείτε εντυπωσιακά avatars και να ξεχωρίζετε, όταν κάνετε chat με τους φίλους σας!


Τιμή: 189 €
Ψάχνετε κάτι οικονομικό και πρακτικό;



Sentio 2019 Ημερολόγιο Εβδομαδιαίο Marrakesh 17x25cm

Για να είστε μέσα στη μόδα όλο το νέο έτος! Πρακτικό και εύκολο στη χρήση, είναι κατάλληλο για την οργάνωση των συναντήσεων και των εκκρεμοτήτων σας σε εβδομαδιαία βάση. Είναι κατασκευασμένο από σκληρό χαρτόνι και διαθέτει βιβλιοδεσία με σελιδοδείκτη για να βρίσκετε εύκολα σε ποια εβδομάδα του μήνα βρίσκεστε.

Τιμή: 4,99 €



Ψάχνετε κάτι για να το ευχαριστηθείτε μαζί με την παρέα σας;



Turbo-X Ηχεία Bluetooth Panther Μπλε

Αν για εσάς Χριστούγεννα σημαίνει γιορτές και ξέφρενο γλέντι, τότε το ασύρματο ηχείο Turbo-X Panther έρχεται να απογειώσει τη διασκέδασή σας είτε είστε σπίτι, είτε είστε έξω. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά και με διαχρονικό design, θα το λατρέψετε με την πρώτη ματιά, το πρώτο άγγιγμα, την πρώτη νότα.

Τιμή: 19,90 €



Ψάχνετε κάτι για να απολαύσετε περισσότερο τις χριστουγεννιάτικες αποδράσεις σας;




Turbo-X Action Κάμερα ACT-150 με έξτρα Μπαταρία

Αν οργανώνετε τις χριστουγεννιάτικες αποδράσεις σας, μην ξεχάσετε την action cam σας! Η καταγραφή των extreme εμπειριών είναι τώρα εύκολη υπόθεση και οικονομική! Η Turbo-X ACT-150 διαθέτει όλες τις ευκολίες που ζητάτε, από καταγραφή Full HD video και ενσωματωμένη οθόνη LCD 2 ιντσών μέχρι αντοχές στο νερό έως και 30 μέτρα βάθος, ώστε να την έχετε πάντα μαζί στις αθλητικές και όχι μόνο εξορμήσεις σας.

Με ευρυγώνιο φακό 140 μοιρών, υποδοχή για κάρτες microSD έως και 32GB και δεύτερη μπαταρία (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην αφήσετε τις λήψεις σας στη μέση!

Τιμή: 39 €


Ψάχνετε το ιδανικό video game για τα Χριστούγεννα;

PlayerUnknown’s Battlegrounds – PlayStation 4

Χριστούγεννα για εσάς σημαίνει αραλίκι στον καναπέ με το αγαπημένο σας video game; To PlayerUnknown’s Battlegrounds μόλις έφτασε και στο PlayStation 4 και είναι έτοιμο να σας συναρπάσει! Συγκεντρώστε προμήθειες, δημιουργήστε τον απόλυτο στρατιώτη και πολεμήστε μόνοι ή με την παρέα σας μέχρι τελικής πτώσης. H επιβίωση είναι απαραίτητη και η μόνη λύση είναι η δύναμή σας! Ετοιμαστείτε να βγείτε νικητές και θυμηθείτε ότι όλα εξαρτώνται από εσάς…

Το παιχνίδι απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο και τη χρήση PS Plus συνδρομής.

Τιμή: 29,90 €



Ψάχνετε το ιδανικό fitness gadget;



Xiaomi Mi Band 3

Ναι, θα χρειαστεί γυμναστική μετά τα γιορτινά τραπέζια. Ο συμμαχός σας; Το νέο Mi Band 3! Έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη αφής τεχνολογίας OLED και σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε στην οθόνη μια πληθώρα λειτουργιών που ξεπερνούν τις 30 συνολικά. Διαθέτει αισθητήρα για μέτρηση καρδιακών παλμών ώστε να ελέγχετε την ένταση της άσκησης σας, αλλά και την ποιότητα του ύπνου σας, είναι αδιάβροχο έως 50 μέτρα για να το έχετε μαζί σας ακόμα και στο κολύμπι, ζυγίζει μόλις 20 γραμμάρια, ενώ η μπαταρία του έχει αυτονομία 20 ημερών!


Τιμή: 39,90 €


Ψάχνετε το δώρο για το οποίο μαζεύατε λεφτά όλο τον χρόνο;



Ναι, πρέπει να κάνετε ένα δώρο και στον εαυτό σας. Το αξίζετε. Κάνατε οικονομίες όλη τη χρονιά για αυτό. Η νέα premium σειρά υπολογιστών Nemesis έρχεται με κορυφαία υποσυστήματα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του απαιτητικού χρήστη και του ενθουσιώδη gamer. Το Nemesis N250 βασίζεται στον 9ης γενιάς Intel Core i5-9600K, ο οποίος ψύχεται από υδρόψυξη της Corsair και διαθέτει 16GB μνήμης RAM DDR4-2400.
Το σύστημα έχει στην καρδιά του το υψηλής ποιότητας motherboard Z390 Gaming X της Gigabyte, η κάρτα γραφικών του είναι βασισμένη στο NVIDIA GeForce RTX 2070 με 8GB GDDR6, ενσωματώνει M2.SSD στα 250GB, αλλά και ένα σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 2TB για να μην σβήνετε τίποτα. Η premium σειρά Nemesis έρχεται με Windows 10, συνοδεύεται από εγγύηση 3 ετών και θα τη βρείτε αποκλειστικά στο Πλαίσιο.

Τιμή προσφοράς: 1.799€ (από 1.999€)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης