Μεγάλη προσοχή! Απατεώνες έχουν στήσει μέσω Facebook ολόκληρη καμπάνια, όπου υποτίθεται μπορούν να αγοράσουν οι χρήστες iPhone 7 με 2 ευρώ! Σα να μην έφτανε αυτό, οι απατεώνες χρησιμοποιούν τη φόρμα του zougla.gr επ’ ακριβώς για να προωθήσουν το παραπλανητικό αυτό άρθρο!


Προσοχή! Το παραπλανητικό άρθρο εμφανίζεται κατά αυτόν τον τρόπο στο Facebook.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Φυσικά, δεν υπάρχει συντάκτης με αυτό το όνομα στο zougla.gr, αλλά δεν εμφανίζονται και κατά αυτόν τον τρόπο τα άρθρα του zougla.gr στο Facebook. Ο ασύντακτος τίτλος δε, του άρθρου μαζί με τα… περίεργα σημεία στίξης δείχνουν ότι η πηγή του άρθρου δεν είναι έγκυρη. Σε περίπτωση που το πατήσετε έστω και κατά λάθος, θα δείτε την παρακάτω εικόνα.

Οι απατεώνες έχουν δημιουργήσει επ’ ακριβώς έναν κλώνο-σελίδα του zougla.gr χρησιμοποιώντας μάλιστα τίτλους από τα άρθρα του zougla.gr. Φυσικά το κείμενο είναι τουλάχιστον αστείο, κάτι που μπορεί να το καταλάβει οποιοσδήποτε διαβάσει έστω και δύο γραμμές από αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να αποφύγετε οποιαδήποτε σύγχυση, μπορείτε να δείτε επίσης τη διεύθυνση του άρθρου αυτού:

Όπως βλέπετε, συνοδεύεται από ένα «rewards.site», το οποίο σημαίνει ότι φυσικά δε βρίσκεται στον ιστότοπο zougla.gr.

Αν μπείτε κατά λάθος σε αυτήν τη σελίδα, ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν πρέπει να πατήσετε κανένα σύνδεσμο, καθώς όλα είναι javascripts που οδηγούν σε σελίδες, οι οποίες ζητούν τον αριθμό του τηλεφώνου σας, αλλά και συνδρομές με 2 ευρώ και δεν είναι ασφαλείς.

Φυσικά, τα σχόλια που υπάρχουν στο τέλος της σελίδας είναι τραγελαφικά και πάνω απ’ όλα πέρα για πέρα ψεύτικα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης