Έτοιμη να δώσει την πιο σκληρή μάχη ώστε να πετύχει τις καλύτερες προσφορές, η Πλαίσιο, με τη βοήθεια του Black Frider ανιχνεύει τα κορυφαία προϊόντα των πιο γνωστών brands πετυχαίνοντας τιμές σοκ στη Black Friday για όλους τους ενδιαφερόμενους. O ήρωας των υπερπροσφορών, στέκεται δίπλα σου αποφασισμένος να διεκδικήσει τις πιο δελεαστικές αγοραστικές προτάσεις και αυτόν τον Νοέμβριο, καθώς η Black Friday έχει ξεκινήσει ήδη στα καταστήματα Πλαίσιο, το Plaisio.gr & το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας.

Ενδιαφέρεσαι για desktop, laptop, ή νέα τηλεόραση; Μήπως θέλεις να ανανεώσεις την κουζίνα σου με καινούριο ψυγείο ή κάποια άλλη συσκευή; Ήρθε η ώρα για νέο κλιματιστικό ή αφυγραντήρα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν, λοιπόν, θέλεις να ανανεώσεις το γραφείο, το σπίτι ή την προσωπική σου συλλογή από gadgets τελευταίας τεχνολογίας, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ελέγχεις καθημερινά τι νέο βγαίνει στο Plaisio.gr! Ο Black Frider καταδιώκει ασύλληπτες προσφορές ακόμα και τη νύχτα! Έτσι, σου εξασφάλισε 3ωρα limited time offers από τις 21:00-24:00 κάθε βράδυ στο plaisio.gr.

Ακόμα, με κάθε Black Friday αγορά σου, αξίας από 200€ και άνω, θα κερδίσεις αυτόματα δωροεπιταγές έως και 100€ για να ψωνίσεις τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους αγαπημένους σου.

Εξάλλου, με όλα αυτά τα όπλα στη φαρέτρα του, ο Black Frider είναι σίγουρο ότι και φέτος θα φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή του για μια ακόμα δυνατή Black Friday με ασύλληπτες προσφορές, ιλιγγιώδεις ταχύτητες παράδοσης και ακατανίκητα επίπεδα εξυπηρέτησης, μια Πλαίσιο Black Friday, δηλαδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης