Το Singularity Festival (SFW) διοργανώνεται φέτος για πρώτη φορά στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης από τις 23 έως οτις 29 Σεπτεμβρίου, φιλοδοξώντας να απτελέσει έναν ετήσιο θεσμό που θα μετατρέψει την πόλη σε μια ανοικτή πλατφόρμα δικτύωσης και θα συνδέει διαδραστικά τους συμμετέχοντες σε ένα φεστιβάλ με παράλληλες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη: συνέδρια, συναντήσεις, εργαστήρια, ομιλίες, συζητήσεις, εκθέσεις, “hackathons”, “open sessions”, “study jams” και διασκέδαση.

Τεχνολογία, “Entertainment”, Επιχειρηματικότητα, Εκπαίδευση, “Design”, Μουσική, “Gaming”, Τέχνη, Φιλοξενία, Τουρισμός, “Performances”, “Interactive Media” είναι μερικές από τις ενότητες που το Singularity Festival θα ήθελε να αγκαλιάσει δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να αντιμετωπίσουν δημιουργικές προκλήσεις, να μοιραστούν δεξιότητές και να βρουν τρόπους να προσφέρουν στο σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση, το Singularity Festival στοχεύει στην παρότρυνση όλων των τοπικών και παγκόσμιων κοινοτήτων, επιχειρήσεων, φορέων να προωθήσουν την αλλαγή του “mainstream thinking” και των πρακτικών, να εδραιώσουν μακροπρόθεσμες εταιρικές σχέσεις και δεσμούς αλλά και να δημιουργήσουν νέους, αναδεικνύοντας πώς η αλληλεπίδραση, η πολυμορφία και η κοινή προσπάθεια μπορούν να οδηγήσουν στην προσωπική και συλλογική ανάπτυξη.

Το Singularity Festival μόλις ξεκίνησε επίσημα και μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας να γίνετε μέρος του προωθώντας την ιδέα σας ή διοργανώνοντας την εκδήλωσή σας. Καθώς το Singularity Festival προβάλλει τα πιο καινοτόμα και δημιουργικά άτομα, φορείς και εταιρείες, ενθαρρύνει τους δημιουργούς, τους gamers, τους leaders, τις startups να υποβάλουν τις προτάσεις που θέλουν να φιλοξενηθούν στο Singularity Festival.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα singularityfestival.io και δηλώστε την υποψηφιότητά σας εδώ: https://singularityfestival.io/participate

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης