–    Δωρεάν για όλους, αποκλειστικά στο YouTube κανάλι της COSMOTE
 

Στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο είναι αφιερωμένη η 2η ενότητα της σειράς online σεμιναρίων του #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, που είναι διαθέσιμη δωρεάν στο YouTube κανάλι της COSMOTE.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε συνέχεια της μεγάλης αποδοχής που έλαβε το online σεμινάριο για την Ψηφιακή Παρουσία των επιχειρήσεων, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι τους, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, καθώς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να παρακολουθήσουν τη νέα θεματική ενότητα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Μέσα από το νέο σεμινάριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν πώς να δημιουργήσουν, να οργανώσουν και να λειτουργούν αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής τους. Ενδεικτικά, η νέα θεματική ενότητα περιλαμβάνει:

  • Τις λειτουργικότητες, που χρειάζεται να διαθέτει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα.
  • Τον κύκλο αγοράς του καταναλωτή και πώς οι επιχειρήσεις θα καταφέρουν να απαντήσουν στις ανάγκες του μέσα από το eshop.
  • Τα κριτήρια επιλογής της ιδανικής πλατφόρμας, αλλά και τις δυνατότητες που δίνουν τα marketplaces.
  • Τη σημασία της εμπειρίας του χρήστη (User Experience – UX και User Interface -UI).
  • Πώς να παρουσιάζουν αποτελεσματικά μέσα από κείμενα και φωτογραφίες τα προϊόντα στο e-shop, ώστε να απευθύνονται αποτελεσματικά στο κοινό που στοχεύουν, καθώς και τακτικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προώθηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.
  • Ακόμα, θα πάρουν χρήσιμες συμβουλές για την επένδυση που θα χρειαστεί να κάνουν, αλλά και πρακτικές που μπορούν να εφαρμόσουν για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας ενός e-shop ακόμη και μετά την παράδοση του προϊόντος στα χέρια του καταναλωτή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις, σχετικά με το περιεχόμενο της 2ης θεματικής ενότητας σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν μέσα από το Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» από ειδικούς με επιτυχημένη δράση σε θέματα Ηλεκτρονικού Εμπορίου.
 

Τα online σεμινάρια και τα Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» παρουσιάζει και συντονίζει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγγραφές για συμμετοχή στο Live session και υποβολή ερωτήσεων: εδώ.
 

Τι είναι το #GrowYourBusiness – The Digital Sessions
 

Ο τρίτος κύκλος #GrowYourBusiness – The Digital Sessions είναι μια online σειρά δωρεάν σεμιναρίων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, που φιλοξενείται στο YouTube κανάλι της COSMOTE, προσαρμοσμένος στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής. Ο στόχος των online σεμιναρίων είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα εργαλεία και τις τακτικές που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν, με όχημα την τεχνολογία. Παράλληλα, μέσω των Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων», που θα ακολουθούν των online σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα έρχονται σε επαφή με ειδικούς σε τομείς όπως είναι η ψηφιακή παρουσία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το digital marketing κ.α., οι οποίοι θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και θα τους κατευθύνουν με πρακτικές συμβουλές.
 

Η COSMOTE μεταφέροντας τη δράση #GrowYourBusiness στο ψηφιακό περιβάλλον δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στη νέα online σειρά δωρεάν σεμιναρίων #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα τους στον ψηφιακό κόσμο.
 

Περισσότερα για το #GrowYourBusiness – The Digital Sessions στο: www.growyourbusiness.gr.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης