Από τότε που η τεχνολογία των κινητήρων έγινε διαθέσιμη σε όλους, ίσως καμία βιομηχανία δεν είχε μεγαλύτερη επίπτωση από την αεροφωτογραφία. Με τον έλεγχο μιας φωτογραφικής μηχανής υψηλής ευκρίνειας, σταθεροποιημένης με gimbal στον αέρα, οι άνθρωποι θα μπορούσαν τώρα να καταγράφουν τοπία, πόλεις και θέματα όπως ποτέ άλλοτε. Μεταξύ των τεχνολογιών που βοήθησαν τους δημιουργούς να γυρίσουν επαγγελματικά, το ActiveTrack μπορεί να αποδείχθηκε το πιο χρήσιμο και σημαντικό.

Αν δεν έχετε ακούσει ποτέ σας για το ActiveTrack, δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα ή δεν είστε σίγουροι για το πώς να το χρησιμοποιήσετε κατά τη μαγνητοσκόπηση με το DJI σας, μάθετε τώρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είναι το ActiveTrack;

Η λειτουργία ActiveTrack έκανε το ντεμπούτο της με το Phantom 4 τον Μάρτιο του 2016, παρέχοντας στους αεροφωτογράφους έναν ευκολότερο, ασφαλέστερο τρόπο να πετύχετε ένα κινηματογραφικό πλάνο ενώ πετάτε. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το ActiveTrack ακολουθεί ένα επιλεγμένο αντικείμενο καθ ‘όλη τη διάρκεια της λήψης, είτε περπατά κατά μήκος μιας διαδρομής, οδηγεί αυτοκίνητο ή και κολυμπάει στον ωκεανό! Αν και εντοπίζει έξυπνα το θέμα, θα χρησιμοποιήσει τα συστήματα όρασης και αίσθησης για να διατηρήσει την ασφαλή πτήση, επιτρέποντας στους χρήστες να επικεντρωθούν περισσότερο στη λήψη της φωτογραφίας. Με την δύναμη να πετάξει και να κινηματογραφεί σαν έμπειρος φωτογράφος, δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι το ActiveTrack έχει γίνει ένας στυλοβάτης για κάθε drone που ήρθε μετά το Phantom 4!

Διαβάστε τη συνέχεια στο idrones.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης