Tο νέο Alpha Web Banking είναι μία νέα εμπειρία ηλεκτρονικής τραπεζικής με επίκεντρο εσάς. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο των οικονομικών σας με μία ματιά και να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας γρήγορα και με ασφάλεια από το PC ή το tablet σας. Χρησιμοποιώντας το PC, το κινητό ή το tablet σας μπορείτε πολύ εύκολα από το σπίτι σας ή οπουδήποτε βρίσκεστε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, που θέλετε ή να μεταφέρετε τα χρήματά σας γρήγορα και εύκολα σε λογαριασμούς Alpha Bank ή άλλων τραπεζών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να δημιουργήσετε online τη δική σας Alpha online προθεσμιακή κατάθεση ή να αποκτήσετε το πακέτο ασφαλίσεως αυτοκινήτου Alpha Safe Auto, που σας εξυπηρετεί. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη στιγμή, που εσείς θέλετε, χωρίς τη μεσολάβηση εκπροσώπου της Alpha Bank. 

Με τη νέα αρχική σελίδα «Επισκόπηση», μπορείτε με μια ματιά να δείτε όλα τα προϊόντα σας, ενώ όλες οι πληροφορίες, που χρειάζεστε, απεικονίζονται σε διαδραστικά γραφήματα και λίστες ανά κατηγορία προϊόντος. Μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα σε καθεμία από τις διαθέσιμες ενέργειες κάθε προϊόντος από το εύχρηστο μενού, που το συνοδεύει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον μπορείτε να εμφανίσετε αποθηκευμένες πληρωμές και μεταφορές που εκτελείτε συχνά, για να έχετε άμεση πρόσβαση και παράλληλα με τη νέα θυρίδα μηνυμάτων να λαμβάνετε έγκαιρα τις χρήσιμες ενημερώσεις. Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι και η δυνατότητα απόκρυψης ποσών από τη σελίδα σας για μεγαλύτερη “διακριτικότητα“.

Το Alpha Web Banking σας προσφέρει και δύο πολύ χρήσιμα εργαλεία: Το Alpha e-Statements και το Alpha Alerts. To πρώτο σάς επιτρέπει να αντικαταστήσετε τα έντυπα αντίγραφα λογαριασμών με ηλεκτρονικά. Με αυτόν τον τρόπο, μειώνετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα και προστατεύετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Το Alpha alerts σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο για τις κινήσεις των καρτών και των λογαριασμών σας με e-mail και SMS, ώστε να νιώθετε ασφαλείς και να έχετε πάντα τον έλεγχο.

Τέλος, η Alpha Bank φροντίζει συνεχώς για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε όλες τις ηλεκτρονικές σας συναλλαγές, τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές και διαδικασίες στα συστήματα και τις υπηρεσίες της. Φυσικά, η ασφάλεια απαιτεί και τη δική σας συμβολή, καθώς μπορείτε να ενημερωθείτε για πρακτικές συμβουλές και να ενεργοποιήσετε τις Υπηρεσίες Πρόσθετου Κωδικού Ασφαλείας, όπως και την υπηρεσία Alpha Secure Web.

Διαβάστε αναλυτικότερα για το νέο Alpha Web Banking εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης