Την Πέμπτη 21 Ιουλίου τα Public και η Samsung προσκάλεσαν το κοινό να κυνηγήσει Pokemon στο 1ο hunting event για το παιχνίδι φαινόμενο Pokemon Go!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το κατάστημα Public Συντάγματος το οποίο είχε μεταμορφωθεί σε Poke Stop (χώρος συγκέντρωσης Pokemon), μεταφέροντας τη δράση και το fun του παιχνιδιού στο κέντρο της Αθήνας. Περισσότεροι από 500 άνθρωποι βρέθηκαν στο Σύνταγμα και συμμετείχαν στην κλήρωση για το κινητό Samsung Galaxy S7 ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το event στο #PokemonGoPublic. Συνολικά πάνω από 800.000 Αθηναίοι είδαν την εκδήλωση στα social media σε λιγότερες από 24 ώρες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πλατεία Συντάγματος κατά τη διάρκεια του event.

Οι δημοσιογράφοι τεχνολογίας Τίμος Κουρεμένος και Παύλος Παπαπαύλου έδωσαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και έλυσαν τις απορίες του κοινού το οποίο μέχρι τις 9 το βράδυ αναζητούσε τα Pokemon που θα το ανέβαζαν σε άλλο επίπεδο κάνοντας level up! Στο τέλος της εκδήλωσης, ένας τυχερός έφυγε με πολλά Pokemon και ένα smartphone Samsung Galaxy S7.

Το Pokemon Go, ένα νέο παιχνίδι για smartphones που μπλέκει την εικονική πραγματικότητα με τη ζωή, εξελίχθηκε τελευταία σε φαινόμενο και παγκόσμια τρέλα, κάνοντας όλους μας να ψάχνουμε Pokemon σε δρόμους, πάρκα, πλατείες, βουνά και λαγκάδια!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα έγιναν στην εκδήλωση:

Επιμέλεια: Κρούστης Παύλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης