4η Ιστιοδρομία του Cyclades Regatta 2018 ΚΙΜΩΛΟΣ-ΚΥΘΝΟΣ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018, 02:03
4η Ιστιοδρομία του Cyclades Regatta 2018 ΚΙΜΩΛΟΣ-ΚΥΘΝΟΣ
H τελευταία ιστιοδρομία του Cyclades Regatta 2018 από το λιμάνι της Ψάθης της Κιμώλου στο λιμάνι του Μέριχα της Κύθνου, διεξήχθη στις 7/7/2018.

Λόγω της χαμηλής έντασης των ανέμων που επικράτησαν όλη την εβδομάδα, η επιτροπή αγώνα του Cyclades Regatta αποφάσισε για την τελευταία ιστιοδρομία να δημιουργήσει βαθμολογική ‘πόρτα’ στο ακρωτήρι ‘Κύκλωπας’ της Σερίφου, κρίνοντας οτι τα σκάφη, δεν θα μπορούσαν να τερματίσουν στην Κύθνο λόγω των καιρικών συνθηκών.

Η τελευταία ιστοδρομία λοιπόν ξεκίνησε από τη Ψάθη της Κιμώλου, έως το ακρωτήρι ‘Κύκλωπας’ της Σέριφου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, τα πιο πολλά σκάφη να τερματίσουν με επιτυχία, τα περισσότερα σχεδόν στα χρονικά όρια τους.

Τα αποτέσματα της 4ης Ιστιοδρομίας ειναι τα εξής:

ORC International:
1: LAVORO-ALTAXIS, με κυβερνήτη τον Nίκο Ευθυμίο του ομίλου ΝΑΟΕΦ.

ORC Club:
Κατηγορία 1-PARALOS με κυβερνήτη τον Γιώργο Μητρόπουλο του ομίλου ΝΟΠΦ
Κατηγορία 2- BLUE LINE, με κυβερνήτες τους Δ.Οικονομόπουλο και Μ.Αγγελάκη ,του ομίλου ΣΕΑΝΑΤΚ.
Κατηγορία 3-LAST LOVE με κυβερνήτη τον Λάζαρο Γεράρδο,του ομίλου ΝΟΤΚΤα συνολικά αποτελέσματα της γενικής κατάταξης του Cyclades Regatta 2018 είναι:

ORC International:
1-ΕRYTOS 2 COSMOTE, με κυβερνήτη τον Κώστα Μάνθο του ομίλου ΝΟΠΦ
2-PIX LAX III με κυβερνήτη τον Δημήτρη Βασιλάκο του ομίλου ΝΟΤΚ
3-ΑΝΑΧ με κυβερνήτη τον Νίκο Αναγνώστου του ΝΟ Λαγονησίου

ORC Club
1-BLUE LINE, με κυβερνήτες τους Δ.Οικονομόπουλο και Μ.Αγγελάκη του ομίλου ΣΕΑΝΑΤΚ
2-ECHIONAS με κυβερνήτη τον Γιώργο Μητρόπουλο του ομίλου ΝΟΠΦ
3-PARALOS με κυβερνήτη τον Δημητρη Μπουσούνη του ομίλου ΝΟΕΦ

Το απόγευμα της επόμενης ημέρας ο Δήμος Κύθνου, μαζί με την ‘Ενωση Γυνακών Κύθνου πραγματοποίησαν την τελετή απονομής στο λιμάνι του Μέριχα, αφιερωμένη στους νικητές της ιστιοδρομίας.

Παραβρέθηκαν οι αγωνιζόμενοι και δόθηκαν τα κύπελλα στους νικητές των κατηγοριών από τον Δήμαρχο Κύθνου Κο Σταμάτη Γαρδέρη, τον Λιμενάρχη Κύθνου ΑΡΧ/ΣΤΗ Λ.Σ. Ιωάννη Κουτσιανόπουλο, την Πρόεδρο της Ένωσης Γυναικών Κύθνου κα Κατερίνα Φίλλιππα και από τον Αντιπρόεδρο του ΝΟΤΚ Κο Αλέξανδρο Θεοδωρίδη, ο οποίος συνεχάρει τους νικητές, και ανανέωσε το ιστιοπλοϊκό ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Κατόπιν, αντάλλαξε ανανηστικές πλακέτες με τους φορείς της Κύθνου.

Παραδοσιακά γλυκά προσφέρθηκαν από την Ένωση Γυναικών Κύθνου στους αγωνιζόμενους.
Στο τέλος, το χορευτικό συγκρότημα Δρυoπίδος Κύθνου, χόρεψε παραδοσιακούς χορούς της Κύθνου και χάρισε υπέροχες στιγμές σε όλους τους παρευρισκομένους.

Φέτος ο αγώνας στηρίζει την προσπάθεια του Δήμου Μήλου να επιστρέψει η Αφροδίτη της Μήλου στην πατρίδα της συγκεντρώνοντας υπογραφές στο www.takeaphroditehome.gr .

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018, 02:03