Το διάσημο ναυπηγείο του La Rochelle διαθέτει στον στόλο του ένα από τα κορυφαία πολυτελή cruiser, το οποίο -καθόλου τυχαία- ήταν φέτος υποψήφιο για το βραβείο «Ευρωπαϊκό Yacht της Χρονιάς 2012». Το Amel 64 είναι το ιδανικό σκάφος για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας, προσφέροντας παράλληλα υψηλά επίπεδα πολυτέλειας.

Ο σχεδιασμός του 19,6 μέτρων σκάφους είναι μοντέρνος και κομψός, με την ποιότητα κατασκευής, τους εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους και το επίπεδο εξοπλισμού να κάνουν τη διαφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως κάθε σκάφος του γαλλικού ναυπηγείου, έτσι και αυτό έχει δημιουργηθεί με βασικό στόχο την ασφαλή και άνετη πλεύση, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Το κλειστό πιλοτήριο διαθέτει όλα τα όργανα ναυσιπλοΐας, με την οροφή να λειτουργεί αυτόματα. Στο εσωτερικό οι χώροι είναι επενδυμένοι από ξύλο καρυδιάς, περιλαμβάνοντας τρεις καμπίνες, κουζίνα, γραφείο και καθιστικό-τραπεζαρία.

Τροφοδοτείται από δύο πετρελαιοκινητήρες, συνολικής ισχύος 2.160 ίππων, με το κόστος του να ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης