Κορυφαία ποιότητα, κομψότητα και πολυτέλεια πέραν κάθε κριτικής και υψηλές επιδόσεις. Το νέο δημιούργημα της σερβικής εταιρείας κατασκευής πολυτελών yacht, «Art of Kinetik», ονομάζεται Antagonist, είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητο, έχει μήκος 11,2 μέτρα και διατίθεται έπειτα από παραγγελία.

Η σερβική εταιρεία, ειδικεύεται στα πολυτελή σκάφη αναψυχής. Το Antagonist αποτελεί τη ναυαρχίδα της γκάμας, με τις εξαιρετικές σχεδιαστικές γραμμές, το άψογο φινίρισμα και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, να προσδίδουν ένα μοναδικό δυναμισμό. Το κύριο χαρακτηριστικό του, είναι το μεγάλο cockpit αλλά και η θέση του κυβερνήτη, η οποία σχεδιαζόταν και εξελισσόταν επί εννέα μήνες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, μπορούν να φιλοξενηθούν έως οκτώ άτομα, έχοντας τη δυνατότητα να κάνουν ηλιοθεραπεία, να φάνε, αλλά και να χαλαρώσουν στα ειδικά δερμάτινα καθίσματα της Boxmark Xtreme Maritime. Ο χώρος είναι κλιματιζόμενος, ώστε οι επιβάτες να νιώθουν άνετα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Τροφοδοτείται από δύο πετρελαιοκινητήρες Yanmar, συνολικής ισχύος 740 ίππων, μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως 42 κόμβους, με την δεξαμενή καυσίμων να έχει χωρητικότητα 900 λίτρων. Όσο, για την τιμή του δεν είναι ανακοινώσιμη, τουλάχιστον ακόμα.

Δείτε εδώ το εκπληκτικό Antagonist

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης