Εκπληκτική σχεδίαση, δυναμικό design, υψηλές επιδόσεις, πολυτέλεια και κομψότητα πέραν κάθε κριτικής. Το νέο δημιούργημα της Azimut με την ονομασία 64 έχει δημιουργηθεί με στόχο να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη, καταφέρνοντάς το σε υπερθετικό βαθμό.

Το φημισμένο ιταλικό ναυπηγείο είναι γνωστό για τα εκπληκτικά σκάφη που κατασκευάζει κατά καιρούς. Το νέο Azimut 64, όμως, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το «καμάρι» της γκάμας του, αφού εκτός όλων των άλλων διαθέτει ένα καινοτόμο flybridge, αλλά και ειδικό φωτισμό που κάνει πιο άνετη και ευχάριστη τη διαμονή των επιβατών στους εσωτερικούς χώρους. Με μήκος πάνω από 20 μέτρα και άκρως δυναμικές γραμμές, το 64 από την πρώτη ματιά μαγνητίζει τα βλέμματα. Σε κάθε λεπτομέρεια έχει δοθεί η μέγιστη προσοχή, ωστόσο το flybridge είναι αυτό που ξεχωρίζει. Χάρη στη μεταλλική οροφή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, αλλά και με ασφάλεια όταν το σκάφος αναπτύσσει υψηλές ταχύτητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιβάτες μπορούν να χαλαρώσουν στα στρώματα ηλιοθεραπείας ή στους καναπέδες που υπάρχουν, ενώ θα εκτιμήσουν και το barbeque που υπάρχει στον εξοπλισμό του. Περνώντας τη συρόμενη γυάλινη πόρτα, ο φωτισμός των εσωτερικών χώρων εντυπωσιάζει, όπως και η πολυτέλεια και η άνεση, με τα χρώματα των επενδύσεων να έχουν επιλεγεί με βάση την ηρεμία και τη χαλάρωση. Το μεγάλο σαλόνι, οι δερμάτινοι καναπέδες, η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αλλά και οι μεγάλες καμπίνες είναι ορισμένα από τα στοιχεία που θα εκτιμήσουν οι επιβάτες.

Το Azimut 64 έχει σχεδιαστεί ώστε να ταξιδεύει με ασφάλεια και κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τους δύο κινητήρες Caterpillar, απόδοσης 1.150 ίππων, να εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις και συγχρόνως να συμβάλλουν στην οικονομία καυσίμου.

Πάρτε μια γεύση από το εντυπωσιακό Azimut 64

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης