Είστε λάτρεις της θάλασσας και του ψαρέματος, επιθυμείτε ένα σκάφος που να συνδυάζει τις αρετές τις αλιείας, με την κομψότητα, το δυναμισμό, την άνεση και την πολυτέλεια. Που να μπορεί να ταξιδέψει κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες και να φιλοξενήσει μια παρέα με ασφάλεια; Τότε, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο Bertram 64.

Πρόκειται για ένα εξελιγμένο σκάφος –ψαράδικο, που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες του ερασιτέχνη ψαρά, προσφέροντας παράλληλα και τις μέγιστες ανέσεις. Είναι διαθέσιμο σε δυο εκδόσεις (Open και fly-bridge) και διαθέτει μια μεγάλη καμπίνα master, μια VIP, δύο μικρότερες και φυσικά χώρους για το πλήρωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σαλόνι, διακοσμημένο με ξύλο κερασιάς, έχει σχεδιαστεί με βάση την εργονομία και την ευρυχωρία, διαθέτοντας δεκάδες χώρους αποθήκευσης. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, με την τραπεζαρία να έχει θέσεις για οκτώ άτομα και το πιλοτήριο να βρίσκεται στο επάνω κατάστρωμα, διαθέτοντας όλα τα όργανα ναυσιπλοΐας.

Όπως κάθε ψαράδικο που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και αυτό έχει ειδικές θήκες για τα καλάμια, για τα δολώματα, χώρους αποθήκευσης θηραμάτων και καταψύκτες για τα ψάρια. Χάρη στους δύο κινητήρες, συνολικής απόδοσης 2.850 ίππων, μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 40 κόμβων, προσφέροντας παράλληλα και επιδόσεις, με το πρωτοποριακό σύστημα «Mortiz OctoPlex», να δίνει τη δυνατότητα στον κυβερνήτη να ελέγχει ανά πάσα στιγμή, τις μηχανές, τις μπαταρίες, το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, τη γεννήτρια και τις δεξαμενές καυσίμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης