Με στόχο να εμπνεύσει όσους νοσούν από καρκίνο, να τους ταξιδέψει στην ελευθερία της ανοιχτής θάλασσας, να τους μεταδώσει την αμέριστη υποστήριξη όλης της ομάδας και να τους εμψυχώσει για να μείνουν δυνατοί, αθλητές από κάθε σπορ θα διασχίσουν τον Ευβοϊκό, στο πλαίσιο της δράσης «Διάπλους Αλληλεγγύης».

Στον διάπλου, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου (μέρα επιζώντων από καρκίνο), θα λάβουν μέρος αθλητές αετοσανίδας, ιστιοσανίδας, καγιάκ και ιστιοπλόοι. Η ομάδα που φέρει το όνομα «Surfers4Life» υποστηρίζει τρία μη κερδοσκοπικά ιδρύματα (Το Μείνε Δυνατός, Γιατροί Χωρίς Σύνορα και Global Kiter Foundation).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αθλητές θα σαλπάρουν από το Μαρμάρι Ευβοίας με τελικό προορισμό την Αρτέμιδα, διανύοντας 16 ναυτικά μίλια σε περίπου 3 ώρες. Θα συνοδεύονται από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής, το Sailing Academy και το Fouskoto4all, που υποστηρίζουν τον διάπλου με τζετ-σκι, φουσκωτά, ιστιοφόρα, γιατρούς και ναυαγοσώστες. Στον αγώνα μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε, είτε ως αθλητής είτε ως εθελοντής.

Τον σκοπό μπορεί να υποστηρίξει όποιος επιθυμεί, κάνοντας μια δωρεά μέσω της ιστοσελίδας http://www.globalkiter.com/projects#4 και εναλλακτικά μέσω τραπεζικών λογαριασμών των ΜΚΟ, χρησιμοποιώντας ως περιγραφή της κατάθεσης «Διάπλους Αλληλεγγύης Ευβοϊκού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης