Η Ένωση Αυτοδυτών Θεσσαλονίκης διοργανώνει ομιλία-παρουσίαση με θέμα «Αρχαία Ναυάγια στον Ελληνικό Χώρο – Έρευνα, Προστασία και Προοπτικές Επισκεψιμότητας». Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Γιώργος Κουτσουφλάκης και η ημερομηνία διεξαγωγής, η Τετάρτη 23 Μαΐου ώρα 19.30 στην αίθουσα διαλέξεων του κέντρου πολιτισμού Δήμου Θεσσαλονίκης (Κλεάνθους 57 & Γρ. Λαμπράκη, Τούμπα).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο  κ. Κουτσουφλάκης Γεώργιος είναι αρχαιολόγος-δύτης,  έχει συμμετάσχει και διευθύνει αρχαιολογικές έρευνες σε χερσαίους και ενάλιους αρχαιολογικούς χώρους στην Αθήνα, Εύβοια, Θήβα, Σποράδες, Αιτωλοακαρνανία, Αργολίδα, Μήλο, Κρήτη, Ζάκυνθο. Εκτός Ελλάδος υπήρξε υποδιευθυντής της υποβρύχιας αρχαιολογικής έρευνας του ινστιτούτου μελετών αρχαίας και μεσαιωνικής Αλεξάνδρειας στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου από το 2001 έως και το 2004. Σήμερα υπηρετεί ως μόνιμος αρχαιολόγος στην εφορεία εναλίων αρχαιοτήτων και αποτελεί μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ινστιτούτου εναλίων αρχαιολογικών ερευνών.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί ημίωρο ντοκιμαντέρ με τίτλο, ΑΙΓΙΛΕΙΑ ΝΑΥΑΓΙΟ «VI».

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ένωσης πατώντας εδώ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης