Το Σάββατο 27 Αυγούστου έδεσε στο Ναύπλιο το superyacht «Forev». Πρόκειται για την, 54 μέτρων, θαλαμηγό, που εγκαινιάστηκε από την Μaria Roberta Morso.

Το πλοίο κατασκευάστηκε το 2014 σε ναυπηγείο της Ανκόνα της Ιταλίας και ίσως είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά γιοτ που κατασκευάστηκεν στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα λόγια του σχεδιαστή της, του Αργεντινού ναυπηγού Horacio Bozzo, «Το πλοίο προέρχεται από μια συνεργασία ανθρώπων που συνέβαλαν με τις καλύτερες ικανότητές τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εμπνευσμένη ιστορία πίσω από αυτό πλοίο μπορεί να εντοπιστεί σε όραμα τον ιδιοκτήτη του γιοτ, Fernando Nicholson, ενός φημισμένου μεσίτη που κινείται από το μεγάλο πάθος του για το yachting, και του Horacio Bozzo, ναυπηγού με πάθος για το σχεδιασμό γιοτ.

Η πρώτη τους πρόκληση ήταν να βρουν ένα ναυπηγείο ικανό να κατασκευάσει ένα πλήρως προσαρμοσμένο γιοτ με τα πρότυπα που απαιτούνται.

Το Forever One (έτσι είναι ολοκληρο το όνομά του) διαθέτει μια ναυτική πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από τον Horacio Bozzo. Ο σχεδιασμός και το in-house τεχνικό τμήμα από την εταιρία ISA.

Το -συνολικoύ μήκους 54.65 μέτρων και πλάτους 11.10 μέτρων- πλοίο, χάρη στην δίδυμη 3512C Caterpillar μηχανή του φτάνει την τελική ταχύτητα 16 κόμβων.

Πηγή-φωτό: argolikeseidhseis.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης