Οργασμός ιδεών επικρατεί στη Ferretti τα τελευταία χρόνια, με το 2012 να είναι η χρονιά των κορυφαίων σκαφών για την ιταλική εταιρεία. Η Ferretti, μήνα με το μήνα, παρουσιάζει και ένα καινούργιο δημιούργημά της, με το 870 να είναι το τελευταίο και σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά.

Η συνεργασία των Studio Zuccon International Project, Advanced Yacht Technology και Centro Stile Ferretti Group απέδωσε καρπούς, με το αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται το λιγότερο επιτυχημένο. Επιθετική σχεδίαση, αλουμινένιες λεπτομέρειες στην οροφή, μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, ανέσεις υψηλού επιπέδου, ιταλικό design και βέλτιστη πολυτέλεια είναι τα κυρίαρχα στοιχεία του νέου 870.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χάρη στη μετατόπιση των καμπινών προς την πρύμνη και τα 26,5 μέτρα μήκους, οι διαθέσιμοι χώροι του σκάφους είναι ιδιαίτερα αυξημένοι, με τους επιβάτες να νιώθουν ότι βρίσκονται σε yacht μεγαλύτερης κατηγορίας. Οι δύο κινητήρες, συνολικής ισχύος 1.948 ίππων, προσφέρουν μέγιστη ταχύτητα 30,5 κόμβων και υπηρεσιακή 27 κόμβων, με την αυτονομία να αγγίζει τα 360 ναυτικά μίλια. Όσο για την τιμή του, ανέρχεται σε 4.770.000 ευρώ, χωρίς τους φόρους.

Δείτε εδώ το εντυπωσιακό Ferretti 870

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης