Για 3η συνεχή χρονιά η Amita Motion θα είναι ο αποκλειστικός χορηγός του διεθνούς ιστιοπλοϊκού ράλι Αιγαίου. Πρόκειται για έναν αγώνα με ιστορία 48 ετών, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Π.Ο.Ι.Α.Θ. (Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης) και θεωρείται ως το σημαντικότερο ιστιοπλοϊκό γεγονός στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο.

Το «ράλι» διοργανώνεται στα μέσα Ιουλίου λόγω των ιδανικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου ενώ τοπικοί άνεμοι, αλλά και μελτέμια εντάσεως 20-40 μιλίων επικρατούν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Συνήθως τα πληρώματα καλύπτουν αποστάσεις της τάξης των 400-500 ναυτικών μιλίων με γραμμή εκκίνησης έξω από τον Φαληρικό όρμο στον Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για φέτος η Amita Motion συμμετέχει ενεργά και υποστηρίζει ακόμα περισσότερο τη διοργάνωση ως αποκλειστικός χορηγός στο σκάφος Booker Amita Motion. Η ομάδα του Booker Amita Motion έχει δημιουργηθεί από τον ολυμπιονίκη και παγκόσμιο πρωταθλητή  Δημήτρη Δεληγιάννη που έχει καταφέρει να κερδίσει το Ιστιοπλοϊκό  ράλι Αιγαίου, περισσότερες  φορές από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, καθώς είχε εξασφαλίσει σημαντικές νίκες το 2008 το 2009 και το 2011.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης