Πριν από λίγες ημέρες η Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας βράβευσε τους κορυφαίους οδηγούς που έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Jet Ski του 2012. Οι διακριθέντες παρέλαβαν τα κύπελλα, παρουσία συναθλητών τους αλλά και φίλων του αθλήματος, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημά τους.

Κορυφαίος όλων για την περυσινή χρονιά αναδείχθηκε ο Ιάκωβος Μαρκεσίνης, ο οποίος απλώς… σάρωσε τις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες. Από εκεί και πέρα, ο πρωταθλητής του 2011 Νίκος Πολίτης κατέκτησε τη δεύτερη και την τρίτη θέση στις κατηγορίες Open και Limited αντίστοιχα, ενώ διακρίθηκαν επίσης και οι Γκαλέτσης, Ζωγράφος, Αλαμάνος και Φλώρος. Στα όρθια, τον τίτλο κατέκτησε ο Στέλιος Αγαπίου και ακολούθησαν οι Καραγιαννόπουλος και Λυγνός.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύς κόσμος στις απονομές της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση ήταν η βράβευση της συζύγου του αδικοχαμένου φίλου και αθλητή Χρήστου Σταμπολτζή (γνωστός και ως CBI) αλλά και του δημοσιογράφου Βασίλη Σαρημπαλίδη, ο οποίος είχε σοβαρό ατύχημα στον πρώτο αγώνα της Αναβύσσου. Τιμητικές πλακέτες για την πολύτιμη βοήθειά τους στη διοργάνωση του θεσμού παρέλαβαν η Μαίρη Σγούρδου και η Ζωή Παπαγιάννη, όπως και οι Στέλιος Αγαπίου και Αναστάσιος Μαρκεσίνης, που ήταν χορηγοί της εκδήλωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διακριθέντες στην κατηγορία Stock

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JET SKI 2012

Κατηγορία Stock
1ος Μαρκεσίνης Ιάκωβος
2ος Γκαλέτσης Σωτήρης
3ος Ζωγράφος Κώστας

Κατηγορία Open
1ος Μαρκεσίνης Ιάκωβος
2ος Πολίτης Παντελής
3ος Αλαμάνος Νίκος

Κατηγορία Pro Ski
1ος Αγαπίου Στέλιος
2ος Καραγιαννόπουλος Χρήστος
3ος Λυγνός Λευτέρης

Κατηγορία Limited
1ος Μαρκεσίνης Ιάκωβος
2ος Φλώρος Νίκος
3ος Πολίτης Παντελής

Πατήστε παρακάτω για να δείτε εικόνες από τις απονομές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης