Μια μοναδική εμπειρία θα ζήσουν όσοι θα συμμετάσχουν το Σαββατοκύριακο (30/6-1/7), στο «Ιστιοπλοϊκό Κυνήγι Θησαυρού», που διοργανώνει η διαδικτυακή παρέα αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας.

Το μοναδικό αυτό event απευθύνεται σε όσους αγαπούν την ιστιοπλοΐα και τη θάλασσα. Οι κανόνες είναι απλοί: τα πληρώματα ετοιμάζονται και επιβιβάζονται σε σκάφη ανοικτής θαλάσσης, με σημείο εκκίνησης τη Μαρίνα Καλαμακίου, το Σάββατο στις 10.00 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μηχανή επιτρέπεται μόνο μέχρι την έξοδο από το λιμάνι, αφού μετά το πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν τα πανιά. Μέσα στα σκάφη θα υπάρχουν οδηγίες για το πώς θα γίνει η αναζήτηση του θησαυρού. Η διανυκτέρευση θα γίνει στις καμπίνες των σκαφών στο λιμάνι του Πόρου.

Παρέες που θα θέλουν να είναι μαζί στα σκάφη (μέχρι 8 άτομα) θα πρέπει ή να δηλώνουν συμμετοχή όλοι μαζί ή να στέλνουν e-mail για να το δηλώνουν! Το κόστος για το διήμερο ιστιοπλοϊκό κυνήγι θησαυρού είναι 139 ευρώ και περιλαμβάνει τη χρήση του σκάφους για 2 ημέρες, skipper σε κάθε σκάφος, καύσιμα, φαγητό, ποτό και πολλά άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.bluemile.gr/event/pink-kong-sailing-treasure-hunt-blue-mile

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης