Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τα… 2/3 του καλοκαιριού αποτελούν παρελθόν και ο Αύγουστος βρίσκεται ήδη μπροστά μας. Οι Άμα δεν καίει καύσιμο το εργαλείο δεν το ευχαριστιέσαι…περισσότεροι ονειρεύονται ξεκούραστες και ξένοιαστες ημέρες σε παραλίες ή ακόμα και σε… βουνό!

Για να σας βάλουμε ακόμα πιο βαθειά στον νόημα του καλοκαιριού και για να ξεχαστείτε λίγο από τα καθημερινά προβλήματα επιλέξαμε δύο… μηχανοκίνητα που σίγουρα θα λατρέψουν οι φίλοι της περιπέτειας και της δράσης. Έχοντας στα χέρια μας το τελευταίας γενιάς Nissan Navara και ένα Jet Ski της Yamaha κάναμε αυτό που ο καθένας θα ήθελε. Το πρώτο λόγω άφθονων χώρων, δύναμης και ικανοτήτων και το δεύτερο γιατί μπορείς να ταξιδέψεις, να… βολτάρεις και να ζήσεις εκρηκτικές στιγμές στη θάλασσα. 

Μία εικόνα και όλα τα... μηχανοκίνητα μέσα! Αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, Jet Ski και σκάφος! Η φωτογραφία από γύρισμα του ΣΚΑΙ με τη βοήθεια του zougla.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τούμπανα!
Το Navara με κινητήρα diesel χωρητικότητας 2.3 λίτρων, 160 ίππους, διπλοκάμπινο και με άφθονα Από τη μία έχεις το απόλυτο όχημα που θα ήθελε κάθε χομπίστας και από την άλλη το κορυφαίο Jet Ski της αγοράςστοιχεία επιβατικού οχήματος, θα τολμούσαμε να πούμε πως μόνο… αγροτικό δεν θυμίζει.

Από την άλλη το τριθέσιο waverunner της Yamaha με την ονομασία FxCruiser SVHO που εφοδιάζεται με κινητήρα turbo 1.812 κ.εκ. αποδίδει σχεδόν… 300 άλογα και βάζει φωτιά στη θάλασσα!

Παρακάτω μπορείτε δείτε καλοκαιρινές εικόνες και να αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάσει. Περισσότερη θεματολογία με καλοκαιρινή δράση μετά το… καλοκαίρι!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Jet Ski της Yamaha πατήστε ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Nissan Navara πατήστε ΕΔΩ

Το... τέρας ρίχνει στη θάλασσα το... άλλο τέρας!

Να κοιτάς τον καθρέπτη και να βλέπεις αυτό... Εικόνα ανεκτίμητη!
Έτοιμο για... μπλουμ
Το waverunner της Yamaha μόλις έχει βουτήξει...
Άμα το πάρω και κάνω το γύρο του... Αιγαίου πειράζει;
Φωτογραφία χωρίς σχόλια...
Ο κινητήρας των 1.812 κ.εκ. αποδίδει σχεδόν 300 άλογα και απλά μετατρέπει το Yamaha σε... πετούμενο!
Άντε... γεια!
Το λες και... σκάφος. Μεγάλο, άνετο με χώρους και τρεις θέσεις!
Όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα σε λίγα λεπτά νοιώθεις πως βρίσκεται στον Παράδεισο!
Όσα προβλήματα και σκοτούρες και αν έχεις τα ξεχνάς... Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης