Το Μάρτιο του 2012 παρουσιάστηκε ένα από τα πιο εντυπωσιακά super yacht που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Για την υλοποίηση του, συνεργάστηκε μια ομάδα καταξιωμένων  σχεδιαστών, designer και μηχανικών. Το αποτέλεσμα… τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Το Loretta Anne ξεχωρίζει από καθετί άλλο, χάρη στην επιθετική εμφάνιση του και το συνδυασμό των χρωμάτων. Το μπλε γυαλιστερό, θαρρείς και γίνεται ένα με το γκρι των καταστρωμάτων και το ξύλο, τραβώντας τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Οι σχεδιαστές θέλησαν να δημιουργήσουν ένα σκάφος που αποπνέει φιλικότητα, είναι κομψό, σύγχρονο και συνάμα κλασικό και το πέτυχαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευρισκόμενο σε πλήρη αρμονία με τις εξωτερικές γραμμές, το εσωτερικό είναι μοντέρνο με hi tech πιλοτήριο, απίθανα έπιπλα και ασυνήθιστους χρωματικούς συνδυασμούς. Οι καμπίνες είναι πέρας κάθε κριτικής, με την άνεση και την πολυτέλεια να κυριαρχούν. Στα μπάνια έχουν χρησιμοποιηθεί τα πιο ακριβά μάρμαρα. Μπορούν να φιλοξενηθούν έως οκτώ άτομα, εκτός από το πλήρωμα και τον κυβερνήτη. Περιλαμβάνει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, μπαρ, τρία σαλόνια, τραπεζαρίες και κουζίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πάνω κατάστρωμα υπάρχει ένας μεγάλος χώρος για ηλιοθεραπεία, καναπέδες και τζακούζι. Το 47 μέτρων Loretta Anne, τροφοδοτείται από κινητήρες Caterpillar και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα 17 κόμβων.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης