Ορισμένα σκάφη ανήκουν σε μια ειδική κατηγορία. Σε αυτή των ονείρων! Απευθύνονται κυρίως σε πάμπλουτους ανθρώπους, που δεν διστάζουν να ανοίξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς και να εκταμιεύσουν εκατοντάδες εκατομμύρια προκειμένου να τα κάνουν δικά τους. Ένα από τα αυτά τα σκάφη, είναι και το Mangusta 165.

Το ιταλικό superyacth, δεν είναι τυχαία υποψήφιο για το κορυφαίο βραβείο «Ιnternational Yacht and Aviation Awards 2013». Πρόκειται για ένα σκάφος με εκπληκτική σχεδίαση, ύψιστη κομψότητα και μοναδικό στιλ. Κατασκευάστηκε στο ναυπηγείο του Viareggio, με το εσωτερικό του να έχει επιμεληθεί ο όμιλος Overmarine και τους εξωτερικούς χώρους, ο διάσημος σχεδιαστής, Stefano Righini.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 50 μέτρων πολυτελές γιοτ, είναι το ταχύτερο Maxi Open που έχει δημιουργηθεί ποτέ, διαθέτοντας μια τέλεια ισορροπία σχεδιαστικών γραμμών και σπορτίφ προφίλ. Οι εξωτερικοί χώροι έχουν σχεδιαστεί με βάση τη χαλάρωση. Στην πρύμνη βρίσκεται ένα τζακούζι, ένα μεγάλο καθιστικό που μπορεί να φιλοξενήσει έως 14 άτομα, wet-bar και τηλεόραση plasma, ενώ στο σφηνοειδές εμπρός τμήμα, έχουν τοποθετηθεί καθίσματα για ηλιοθεραπεία.

Στο εσωτερικό, υπάρχουν τέσσερις καμπίνες για τους επιβάτες και τρεις για το πλήρωμα, με όλες να θυμίζουν περισσότερο σουίτες ξενοδοχείων. Η πολυτέλεια είναι διάχυτη σε κάθε σημείο, με τις λευκές επενδύσεις, το ξύλο και τα έπιπλα, να αναδεικνύουν το μοντέρνο χαρακτήρα.

Στο flybridge, εκτός από το πιλοτήριο, στεγάζεται ένα χώρος για μπάρμπεκιου, ενώ διαθέτει ακόμα και φουσκωτή τσουλήθρα! και βατήρα, προκειμένου να παίζουν τα παιδιά, αλλά και οι μεγάλοι. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει το γκαράζ, με τα μικρά φουσκωτά σκάφη και τα τζετ-σκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τροφοδοτείται από τρεις πετρελαιοκινητήρες MTU 16V4000 – 3.645 ίππων έκαστος,  αναπτύσσοντας ταχύτητα 40 κόμβων και έχοντας αυτονομία 600 ναυτικών μιλίων.   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης