Ο θαλάσσιος τουρισμός τα τελευταία χρόνια κερδίζει την εκτίμηση ολοένα και περισσότερων ανθρώπων. Η γκάμα των σκαφών αναψυχής που μπορεί να νοικιάσει κάποιος είναι τεράστια και περιλαμβάνει από ιστιοπλοϊκά, yacht, sport cruiser ή οτιδήποτε άλλο, ανάλογα με το τι επιθυμεί ο καθένας και πόσα χρήματα διαθέτει.

Στην κατηγορία των σκαφών αναψυχής που ενοικιάζονται βρίσκονται και ορισμένα ονειρικά yachts, που δεν απευθύνονται όμως στους «κοινούς θνητούς». Ένα από αυτά είναι και το Νero – Corsair, ένα εκπληκτικό σκάφος που κάνει τους επιβάτες να νιώσουν -έστω και για λίγο- σαν τους «Πειρατές της Καραϊβικής». Έχει μήκος 90 μέτρα, μπορεί να φιλοξενήσει στις πολυτελείς καμπίνες 12 άτομα, με τους 21 ανθρώπους του πληρώματος να είναι έτοιμοι να εκπληρώσουν κάθε επιθυμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνει ό,τι μπορείτε να φανταστείτε, από πισίνες και τζακούζι έως αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο, πολυτελείς τραπεζαρίες, δωμάτια που θυμίζουν περισσότερο σουίτες ξενοδοχείου και καταστρώματα, που σε αφήνουν με το στόμα ανοικτό.

Το κόστος ενοικίασής του αλλάζει κάθε χρόνο, με τις φετινές τιμές να κυμαίνονται από 400.000 έως 480.000 δολάρια την εβδομάδα, ανάλογα με την περίοδο (υψηλή ή χαμηλή).

Πάρτε μια γεύση από το εκπληκτικό Νero – Corsair

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης