Η Alu Marine δημιούργησε ένα από τα πιο εντυπωσιακά Catamaran που έχουμε δει έως τώρα, με την ταχύτητα, την άνεση, την πολυτέλεια και την ασφάλεια να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Το Noah 76, σχεδιάστηκε από το διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο VPLP (Van Peteghem Lauriot Prévost), με το εσωτερικό να έχει επιμεληθεί η Anne-Monique Bonadei. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ξύλο, με τα υλικά και τα χρώματα να είναι σε τέλεια αρμονία. Στόχος των σχεδιαστών ήταν να δημιουργήσουν ένα εκλεπτυσμένο σκάφος, κομψό, με απλή και φυσική διακόσμηση, με απώτερο στόχο τη γαλήνια ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χωρίζεται σε τρία επίπεδα και έχει χωρητικότητα 260 τ.μ., προσφέροντας στους επιβάτες ανέσεις που συναντώνται μόνο σε μεγάλα yacht. Το μίνιμαλ στιλ κυριαρχεί παντού, με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες να κυριαρχούν. Κάθε καμπίνα ( δύο σουίτες, δύο VIP και δύο για το πλήρωμα) έχει ιδιωτικό μπάνιο και όλες βρίσκονται αρκετά μακριά από το μηχανοστάσιο, ώστε να μην ενοχλούνται από το θόρυβο των μηχανών οι επιβάτες.  

Στη θάλασσα, το Noah 76 είναι ισχυρό, γρήγορο και εύκολο στο χειρισμό. Έχει εξαιρετική σταθερότητα και τη χαμηλότερη δυνατή αντίσταση, χαρίζοντας εκτός από επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Τροφοδοτείται από δύο μηχανές 1.000 ίππων και μπορεί να ταξιδέψει με ασφάλεια έως και 3.000 μίλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης