Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Λάτρης της θάλασσας και του ψαρέματος φαίνεται πως είναι ο Στέλιος Ρόκκος. Ο γνωστός τραγουδιστής και όπως λέει ο ίδιος, ψαρεύει αρκετές ημέρες την εβδομάδα όταν ο καιρός το επιτρέπει… εκτός από Άρρωστος… με την θάλασσα δηλώνει ο Στέλιος Ρόκκος! την Παρασκευή και το Σάββατο όπου τραγουδά μαζί με την Δέσποινα Βανδή στο ΘΕΑ Live, στην Παραλιακή.

Το περιοδικό Boat & Fishing, στο τεύχος που κυκλοφορεί, αφιερώνει το κεντρικό του θέμα, στο διήμερο που βρέθηκε μαζί του στην Λήμνο για να ψαρέψουν με σύγχρονες τεχνικές όπως inchiku και tenya. Στη συνέντευξη που παραχώρησε, ο  Ρόκκος δηλώνει όχι απλά λάτρης της θάλασσας αλλά.. άρρωστος με το χόμπι του, τον οποίο και τον εξιτάρει. «Τα νυχτερινά μαγαζιά λειτουργούσαν 6ήμερα – 7ήμερα και ο λόγος που “σάλταρα” το 2000 και τα παράτησα ήταν αυτός: δεν μπορούσα μακριά από την θάλασσα».

Δείτε έναν Στέλιο Ρόκκο που οι περισσότεροι μέχρι σήμερα δεν ξέρετε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρόπος ζωής…
Μάλιστα και όπως είπε στην συνέντευξη: «Ο πρωινός σπιτικός καφές, να δω τη θάλασσα από το σπίτι μου, να πάω στο σκάφος που έχω φτιάξει ακριβώς όπως το θέλω, αυτό είναι το ψάρεμα για μένα. Μια διαδικασία εντός και εκτός θάλασσας, ένας τρόπος ζωής!».

 
Εκτός από μεγάλος τραγουδιστής είναι και μεγάλος ψαράς ο Στέλιος Ρόκκος!!!!

Συνέντευξη στο Boat & Fishing έδωσε για την μεγάλη του αγάπη ο Ρόκκος...
Εικόνες που δεν έχουν δει την δημοσιότητα...
Είναι... τρέλα, είναι.... αγάπη; Όπως και να το πεις είναι τρόπος ζωής για τον Στέλιο Ρόκκο!!!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης