Χωρίς εκπλήξεις έγινε και ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος φουσκωτών σκαφών Viper Ribs 2011, όσον αφορά στην ανάδειξη των πρωταθλητών. Έτσι, η κατάταξη παραμένει όπως είχε ήδη διαμορφωθεί από την προηγούμενη διοργάνωση, που ανακηρύσσει πρωταθλητές τους Οικονόμου-Δερτιλή με το Scorpion στην κατηγορία των 350 ίππων και τους Κτιστάκη-Παπουτσάκη στους 200 ίππους (Η επίσημη ανακοίνωση και η απονομή των επάθλων του πρωταθλήματος θα γίνει κατά τη διάρκεια του ναυτικού σαλονιού της Αθήνας).

Την πρώτη μέρα λόγω της θαλασσοταραχής η αγωνιστική πίστα του τριγώνου μεταφέρθηκε στην κλειστή θάλασσα της περιοχής του Σχινιά. Στην μικρή κατηγορία υπήρχαν μόνον τρεις συμμετοχές, όπου τερμάτισαν και τα τρία σκάφη με σχετικά μικρές διαφορές μεταξύ τους. Στη μεγάλη κατηγορία οι συμμετοχές ήταν 6, όπου και εδώ δεν υπήρξε καμία εγκατάλειψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Κτιστάκης – Παπουτσάκης κατέκτησαν τον τίτλο στην κατηγορία των 200 ίππων

Στον αγώνα της ανοιχτής θάλασσας της Κυριακής η θάλασσα ήταν και πάλι αρκετά ταραγμένη, έτσι στην τελική έκβαση μέτρησε όχι μόνον η δύναμη του κινητήρα αλλά και η ικανότητα γάστρας και του χειριστή. Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας όπου επιτέλους ο Λούλης διατηρώντας την υπεροχή του από τον πρώτο γύρο και χωρίς το… δαίμονα της κακοτυχίας που τον ακολουθούσε πιστά στις προηγούμενες διοργανώσεις, πήρε μια άνετη και καθαρή νίκη. Άτυχοι αυτή τη φορά ήταν ο Λουλουργάς και ο Καραγιαννόπουλος, οι οποίοι δεν τερμάτισαν λόγω ασήμαντων μηχανικών βλαβών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: diathalassis.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης