Το 2007 ξεκίνησε από την Pershing μια νέα σειρά πολυτελών σκαφών, η οποία ολοκληρώθηκε πρόσφατα με το εκπληκτικό 74. Σχεδιασμένο από τον Fulvio De Simoni, την «Αdvanced Yacht Technology» και το κέντρο «Centro Stile Ferrettigroup», το ολοκαίνουριο αυτό yacht ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά, όντας ένα από τα όμορφα που έχει παρουσιάσει το ιταλικό ναυπηγείο.

Έχει συνολικό μήκος 22,66 μέτρα και πλάτος 5,50 μέτρα, διαθέτει τρεις καμπίνες για τους επιβάτες και μια για το πλήρωμα. Παρά το δυναμικό σχεδιασμό και το σπορ προφίλ του, το Pershing 74 είναι ιδιαίτερα άνετο και ευρύχωρο, ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια των εσωτερικών χώρων. Οι επενδύσεις των καθισμάτων, των καναπέδων, των θυρών και των πλευρικών τοιχωμάτων είναι δημιουργία της φημισμένης «Poltrona Frau», με την κομψότητα και την υψηλή ποιότητα να κυριαρχούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η master καμπίνα έχει πλάτος όσο και το σκάφος (5,50 μέτρα), με τις ανέσεις να είναι αντίστοιχες μιας σουίτας ξενοδοχείου. Πλήρωμα και επιβάτες έχουν πρόσβαση στις καμπίνες από διαφορετικές πλευρές, με το cock-pit να εντυπωσιάζει με την σχεδίαση, τις high-tech κονσόλες και τα όργανα.

Το Pershing 74 τροφοδοτείται από δύο κινητήρες της MTU (12V 2000 M94), απόδοσης 1.950 ίππων έκαστος. Η μέγιστη ταχύτητα αγγίζει τους 44 κόμβους και η ταχύτητα κρουαζιέρας τους 32, με την αυτονομία να ξεπερνά τα 280 ναυτικά μίλια.

Πάρτε μια γεύση από το εκπληκτικό Pershing 74

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης