Με ιδιαίτερα ελκυστική εμφάνιση, αποχρώσεις λευκού και κόκκινου και δυναμικές γραμμές, η νέα πρόταση της Tecnorib Srl, αποτελεί μια από τις ενδιαφέρουσες, στην κατηγορία των μεγάλων φουσκωτών.

Το Pirelli 800 sport, είναι το τελευταίο δημιούργημα του ιταλικού ναυπηγείου. Από την πρώτη ματιά ξεχωρίζει με το μοντέρνο σχεδιασμό και τις λιτές γραμμές του. Η πρύμνη προσφέρει άπλετο χώρο και μπορεί να διαμορφωθεί με πολλούς τρόπους. Είτε με στρώματα για ηλιοθεραπεία, είτε με καναπέ και τραπεζάκι, έχοντας παράλληλα και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Τα μεγάλα περιφερειακά λάστιχα στο πλάι, τα οποία σε ορισμένα σημεία έχουν πέλμα από ελαστικό αυτοκίνητου, εκτός από ασφάλεια προσδίδουν και πιο δυναμικό προφίλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιλοτήριο βρίσκεται ακριβώς στη μέση του σκάφους, με το τιμόνι να είναι στο κέντρο, τα χειριστήρια στην δεξιά πλευρά και τα όργανα τοποθετημένα και στα δύο τμήματα. Το μήκος του σκάφους είναι στα 9 μέτρα και το πλάτος στα 3,1 μέτρα, με το βάρος του να είναι στα 1.730 κιλά. Τροφοδοτείται από εξωλέμβιες ή έσω/έξω κινητήρες, πετρελαίου ή βενζίνης. Στη πρώτη περίπτωση η μέγιστη ισχύς φθάνει έως 320 ίππους και στην δεύτερη έως 500, αναπτύσσοντας ταχύτητα 43 κόμβων.

Δείτε εδώ το Pirelli 800 sport

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης