Τα μεγάλα ταχύπλοα, αποτελούν το όνειρο των περισσότερων λάτρων της θάλασσας. Με σύγχρονη σχεδίαση, άνετους χώρους, πολυτέλεια και υψηλές επιδόσεις, κερδίζουν τις εντυπώσεις και τραβούν τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Το Regal 5260 ωστόσο, προσφέρει το κάτι παραπάνω, χάρη στο πλούσιο και προηγμένο εξοπλισμό του. 

Το «καμάρι» του αμερικανικού ναυπηγείου, έχει μήκος 16,15 μέτρα και περιλαμβάνει δύο καταστρώματα. Οι σύγχρονες γραμμές του και οι γυάλινες επιφάνειες, προσδίδουν περαιτέρω κομψότητα στο σκάφος, με την οροφή να λειτουργεί ηλεκτρικά. Οι χώροι των καταστρωμάτων είναι εντυπωσιακοί, με τους πλευρικούς διαδρόμους να διαθέτουν ικανοποιητικό πλάτος, τα στρώματα ηλιοθεραπείας στην πλώρη να περιλαμβάνουν ακόμα και χώρους αποθήκευσης, με την πρύμνη να έχει κλειστό γκαράζ για ένα βοηθητικό φουσκωτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, οι ξύλινες επιφάνειες κυριαρχούν. Καναπέδες, κουζίνα, μπάνιο, τραπεζαρία, δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Οι τρεις καμπίνες περιλαμβάνουν, χώρους για αποσκευές, τουαλέτες /w.c., τηλεόραση, προσφέροντας κάθε άνεση στους φιλοξενούμενους. Το επίπεδο εξοπλισμού του 5260 εντυπωσιάζει, καθώς διαθέτει ακόμα και το σύστημα Ips της Volvo, με το χειρισμό του σκάφους να γίνεται μέσω ενός μικρού μοχλού. Η πλεύση του γίνεται μέσω δύο κινητήρων, συνολικής ισχύος 1.740 ίππων, με τη μέση ταχύτητα να φθάνει τα 35 ναυτικά μίλια. 

Δείτε εδώ εικόνες του Regal 5260

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης